X x_VaaS_x Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 72 12 Nisan 2022 #21 asd674 dedi: Hayır LLF yöntemini diyorum. Genişletmek için tıkla... Şu an yüklüyorum. Deneyeceğim. asd674 dedi: Hayır LLF yöntemini diyorum. Genişletmek için tıkla... Maalesef USB bellek bu programda da gözükmüyor.
asd674 dedi: Hayır LLF yöntemini diyorum. Genişletmek için tıkla... Şu an yüklüyorum. Deneyeceğim. asd674 dedi: Hayır LLF yöntemini diyorum. Genişletmek için tıkla... Maalesef USB bellek bu programda da gözükmüyor.
Sıradan Varlık Decapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 686 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2022 #22 x_VaaS_x dedi: Şu an yüklüyorum. Deneyeceğim. Maalesef USB bellek bu programda da gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... CHIP GENIUS'u indirdinizmi?
x_VaaS_x dedi: Şu an yüklüyorum. Deneyeceğim. Maalesef USB bellek bu programda da gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... CHIP GENIUS'u indirdinizmi?
X x_VaaS_x Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 72 12 Nisan 2022 #23 Sıradan Varlık dedi: CHIP GENIUS'u indirdinizmi? Genişletmek için tıkla... Hemen deniyorum.
Sıradan Varlık Decapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 686 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2022 #24 x_VaaS_x dedi: Hemen deniyorum. Genişletmek için tıkla... İndirme linkini bulamazsanız hazır burda var: ChipGenius v4.21.0701 (2021-07-01) by hit00 ve bu arada USB sürücüsü bilgisayarınızda takılı olsun.
x_VaaS_x dedi: Hemen deniyorum. Genişletmek için tıkla... İndirme linkini bulamazsanız hazır burda var: ChipGenius v4.21.0701 (2021-07-01) by hit00 ve bu arada USB sürücüsü bilgisayarınızda takılı olsun.
X x_VaaS_x Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 72 12 Nisan 2022 #25 Sıradan Varlık dedi: İndirme linkini bulamazsanız hazır burda var: ChipGenius v4.21.0701 (2021-07-01) by hit00 ve bu arada USB sürücüsü bilgisayarınızda takılı olsun. Genişletmek için tıkla... Bu program kısaca ne yapıyor?
Sıradan Varlık dedi: İndirme linkini bulamazsanız hazır burda var: ChipGenius v4.21.0701 (2021-07-01) by hit00 ve bu arada USB sürücüsü bilgisayarınızda takılı olsun. Genişletmek için tıkla... Bu program kısaca ne yapıyor?
Sıradan Varlık Decapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 686 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2022 #26 x_VaaS_x dedi: Bu program kısaca ne yapıyor? Genişletmek için tıkla... Bu program sayesinde USB sürücünüzün kimliğini bulacağız. Bunun sayesinde de doğru yazılımı atabileceğiz ve bu arada en güncel sürümü indirin. Son düzenleme: 12 Nisan 2022
x_VaaS_x dedi: Bu program kısaca ne yapıyor? Genişletmek için tıkla... Bu program sayesinde USB sürücünüzün kimliğini bulacağız. Bunun sayesinde de doğru yazılımı atabileceğiz ve bu arada en güncel sürümü indirin.
asd674 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 4.891 Makaleler 2 Çözümler 70 Yer Elbistan Daha fazla Sistem Özellikleri Excalibur g770 İ7 9750H GTX 1050 16 gb ram 500 gb 970 evo plus 1tb toshiba hdwl110 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Nisan 2022 #27 x_VaaS_x dedi: Bu program kısaca ne yapıyor? Genişletmek için tıkla... USB'nin çipini bulmanızı yarıyor ona göre içine ROM atacaksınız.
x_VaaS_x dedi: Bu program kısaca ne yapıyor? Genişletmek için tıkla... USB'nin çipini bulmanızı yarıyor ona göre içine ROM atacaksınız.
X x_VaaS_x Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 72 12 Nisan 2022 #28 asd674 dedi: USB'nin çipini bulmanızı yarıyor ona göre içine ROM atacaksınız. Genişletmek için tıkla... Sıradan Varlık dedi: Bu program sayesinde USB sürücünüzün kimliğini bulacağız. Bunun sayesinde doğru yazılımı atabileceğiz ve bu arada en güncel sürümü indirin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Trojan tespit ediliyor bilgisayar da benim olmadığı için biraz endişeliyim devam etmeli miyim?
asd674 dedi: USB'nin çipini bulmanızı yarıyor ona göre içine ROM atacaksınız. Genişletmek için tıkla... Sıradan Varlık dedi: Bu program sayesinde USB sürücünüzün kimliğini bulacağız. Bunun sayesinde doğru yazılımı atabileceğiz ve bu arada en güncel sürümü indirin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Trojan tespit ediliyor bilgisayar da benim olmadığı için biraz endişeliyim devam etmeli miyim?
Sıradan Varlık Decapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 686 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2022 #29 x_VaaS_x dedi: Trojan tespit ediliyor bilgisayar da benim olmadığı için biraz endişeliyim devam etmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olmaz. Zamanında bu programı bende yükledim.
x_VaaS_x dedi: Trojan tespit ediliyor bilgisayar da benim olmadığı için biraz endişeliyim devam etmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olmaz. Zamanında bu programı bende yükledim.
asd674 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 4.891 Makaleler 2 Çözümler 70 Yer Elbistan Daha fazla Sistem Özellikleri Excalibur g770 İ7 9750H GTX 1050 16 gb ram 500 gb 970 evo plus 1tb toshiba hdwl110 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Nisan 2022 #30 ChipGenius Sahip olduğunuz USB Flash belleği kontrolcüsünü ve flash yongalarını öğrenmek için ChipGenius adlı programı kullanabilirsiniz. Program kontrolcü ve depolama çipiyle ilgili bilgileri sunucudan otomatik almaktadır. Bu bağlamda sürekli günceldir... www.technopat.net Buradan indirin.
ChipGenius Sahip olduğunuz USB Flash belleği kontrolcüsünü ve flash yongalarını öğrenmek için ChipGenius adlı programı kullanabilirsiniz. Program kontrolcü ve depolama çipiyle ilgili bilgileri sunucudan otomatik almaktadır. Bu bağlamda sürekli günceldir... www.technopat.net Buradan indirin.