blademasterkayle Hectopat Katılım 11 Mart 2018 Mesajlar 346 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2021 #1 Temiz kurulum yapacağım. Sıkıntı olur mu?
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.891 Makaleler 5 Çözümler 155 22 Ağustos 2021 #11 blademasterkayle dedi: Bütün görünen diskleri sileyim mi yoksa sadece yüksek boyutlu olanı mı? Genişletmek için tıkla... Hepsini silin ve devama basın. Eğer verilerinizi yedeklediğiniz bir birim var ise onu silmeyin. Artı 0 Eksi
blademasterkayle dedi: Bütün görünen diskleri sileyim mi yoksa sadece yüksek boyutlu olanı mı? Genişletmek için tıkla... Hepsini silin ve devama basın. Eğer verilerinizi yedeklediğiniz bir birim var ise onu silmeyin.
KS KS blademasterkayle Hectopat Katılım 11 Mart 2018 Mesajlar 346 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2021 #12 e.n.e.s dedi: Hepsini silin ve devama basın. Eğer verilerinizi yedeklediğiniz bir birim var ise onu silmeyin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, birazdan temiz kurulumu yapacağım. Bir sorunla karşılaşırsam sizi alıntılayabilir miyim? Artı 0 Eksi
e.n.e.s dedi: Hepsini silin ve devama basın. Eğer verilerinizi yedeklediğiniz bir birim var ise onu silmeyin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, birazdan temiz kurulumu yapacağım. Bir sorunla karşılaşırsam sizi alıntılayabilir miyim?
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.891 Makaleler 5 Çözümler 155 22 Ağustos 2021 #13 blademasterkayle dedi: Teşekkür ederim, birazdan temiz kurulumu yapacağım. Bir sorunla karşılaşırsam sizi alıntılayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Alıntılayabilirsiniz. Artı 0 Eksi
blademasterkayle dedi: Teşekkür ederim, birazdan temiz kurulumu yapacağım. Bir sorunla karşılaşırsam sizi alıntılayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Alıntılayabilirsiniz.
KS KS blademasterkayle Hectopat Katılım 11 Mart 2018 Mesajlar 346 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2021 #14 e.n.e.s dedi: Alıntılayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sormayı unuttum, sildikten sonra biçimlendire basayım mı? Artı 0 Eksi
e.n.e.s dedi: Alıntılayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sormayı unuttum, sildikten sonra biçimlendire basayım mı?
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.891 Makaleler 5 Çözümler 155 22 Ağustos 2021 #15 blademasterkayle dedi: Sormayı unuttum, sildikten sonra biçimlendire basayım mı? Genişletmek için tıkla... Hayır sildikten sonra Yeni ye basın ve ileri ye basın. Artı 0 Eksi
blademasterkayle dedi: Sormayı unuttum, sildikten sonra biçimlendire basayım mı? Genişletmek için tıkla... Hayır sildikten sonra Yeni ye basın ve ileri ye basın.
Beyaz atlı playboy Centipat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 937 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2021 #16 blademasterkayle dedi: Rahatsız ettiğim için özür dilerim. Tamamen formatlamak için bazı videolarda sile basıyorlar, bazılarında biçimlendire basıyorlar. Hangisine basmam gerekli? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu kısımdan bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın geç gördüm, @e.n.e.s hocam cevaplamış. Artı 0 Eksi
blademasterkayle dedi: Rahatsız ettiğim için özür dilerim. Tamamen formatlamak için bazı videolarda sile basıyorlar, bazılarında biçimlendire basıyorlar. Hangisine basmam gerekli? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu kısımdan bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın geç gördüm, @e.n.e.s hocam cevaplamış.
KS KS blademasterkayle Hectopat Katılım 11 Mart 2018 Mesajlar 346 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2021 #17 e.n.e.s dedi: Hayır sildikten sonra yeni ye basın ve ileri ye basın. Genişletmek için tıkla... Sıkıntısız sekilde kurdum ama monitörüm 144 Hz olmasina ragmen Windows'tan sadece 64 Hz ayarlanabiliyor. Henuz ekran karti ve monitör driveri guncellemedigimden olabilir mi? Artı 0 Eksi
e.n.e.s dedi: Hayır sildikten sonra yeni ye basın ve ileri ye basın. Genişletmek için tıkla... Sıkıntısız sekilde kurdum ama monitörüm 144 Hz olmasina ragmen Windows'tan sadece 64 Hz ayarlanabiliyor. Henuz ekran karti ve monitör driveri guncellemedigimden olabilir mi?
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.891 Makaleler 5 Çözümler 155 22 Ağustos 2021 #18 blademasterkayle dedi: Sıkıntısız sekilde kurdum ama monitörüm 144 Hz olmasina ragmen Windows'tan sadece 64 Hz ayarlanabiliyor. Henuz ekran karti ve monitör driveri guncellemedigimden olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Sürücüleri kurunca düzelmesi lazım. Artı 0 Eksi
blademasterkayle dedi: Sıkıntısız sekilde kurdum ama monitörüm 144 Hz olmasina ragmen Windows'tan sadece 64 Hz ayarlanabiliyor. Henuz ekran karti ve monitör driveri guncellemedigimden olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Sürücüleri kurunca düzelmesi lazım.