cmsngrtkn Hectopat Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 184 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Oyun Geliştiricisi 22 Ağustos 2021 #1 Merhabalar, Rufus üzerinden temiz bir Windows 10 kurmak istiyorum ama Rufus sadece UEFI BIOS işlemcisini gösteriyor. Benim BIOS'um eski American Megatrends'tir. Rufus üzerinden kurulum nasıl yapabilirim?
Merhabalar, Rufus üzerinden temiz bir Windows 10 kurmak istiyorum ama Rufus sadece UEFI BIOS işlemcisini gösteriyor. Benim BIOS'um eski American Megatrends'tir. Rufus üzerinden kurulum nasıl yapabilirim?
Ajan_47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.489 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Diğer 22 Ağustos 2021 #2 GPT yerine MBR'yi seçin. Daha sonra BIOS'un gözükmesi lazım.
cmsngrtkn Hectopat Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 184 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Oyun Geliştiricisi 22 Ağustos 2021 #3 Ajan_47 dedi: GPT yerine MBR'yi seçin. Daha sonra BIOS'un gözükmesi lazım. Genişletmek için tıkla... GPT seçince UEFI (CSM yok) yazıyor. MBR seçince BIOS(ya da UEFI-CSM) yazıyor.
Ajan_47 dedi: GPT yerine MBR'yi seçin. Daha sonra BIOS'un gözükmesi lazım. Genişletmek için tıkla... GPT seçince UEFI (CSM yok) yazıyor. MBR seçince BIOS(ya da UEFI-CSM) yazıyor.
Ajan_47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.489 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Diğer 22 Ağustos 2021 #4 cmsngrtkn dedi: MBR seçince BIOS(ya da UEFI-CSM) yazıyor. Genişletmek için tıkla... Sizin işinize yarayacak olan bu. Bunu seçin.
cmsngrtkn dedi: MBR seçince BIOS(ya da UEFI-CSM) yazıyor. Genişletmek için tıkla... Sizin işinize yarayacak olan bu. Bunu seçin.
cmsngrtkn Hectopat Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 184 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Oyun Geliştiricisi 22 Ağustos 2021 #5 Ajan_47 dedi: Sizin işinize yarayacak olan bu. Bunu seçin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim .
Ajan_47 dedi: Sizin işinize yarayacak olan bu. Bunu seçin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim .