S SinnerRose Hectopat Katılım 28 Nisan 2018 Mesajlar 498 Çözümler 1 Yer Tavşanlı\Kütahya Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2018 #1 Arkadaşlar biraz önce Rufus programı ile ISO dosyası yazdırdım. Yazarken hata verdi program. Ondan sonra bilgisayar flash belleği görmemeye başladı. Lütfen yardım edin. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mayıs 2018
Arkadaşlar biraz önce Rufus programı ile ISO dosyası yazdırdım. Yazarken hata verdi program. Ondan sonra bilgisayar flash belleği görmemeye başladı. Lütfen yardım edin.
Bayram Şenakar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2017 Mesajlar 2.726 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Macbook Air M2 8GB - 512GB Cinsiyet Erkek Meslek Girişimci 29 Mayıs 2018 #2 Bu Bilgisayar'a sağ tıklayın. Sol tarafta Disk Yönetimi bölümüne girin. USB belleğinizi bulun, ardından yeni birim oluşturun.
Bu Bilgisayar'a sağ tıklayın. Sol tarafta Disk Yönetimi bölümüne girin. USB belleğinizi bulun, ardından yeni birim oluşturun.
S SinnerRose Hectopat Katılım 28 Nisan 2018 Mesajlar 498 Çözümler 1 Yer Tavşanlı\Kütahya Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2018 #3 Bayram Şenakar dedi: Bu Bilgisayar'a sağ tıklayın. Sol tarafta Disk Yönetimi bölümüne girin. USB belleğinizi bulun, ardından yeni birim oluşturun. Genişletmek için tıkla... Sorun çözüldü teşekkür ederim.
Bayram Şenakar dedi: Bu Bilgisayar'a sağ tıklayın. Sol tarafta Disk Yönetimi bölümüne girin. USB belleğinizi bulun, ardından yeni birim oluşturun. Genişletmek için tıkla... Sorun çözüldü teşekkür ederim.