sayin Hectopat Katılım 29 Ekim 2019 Mesajlar 139 21 Kasım 2024 #1 Technopat rehberi üzerinden dosyayı indirdim. Fakat klasörle Rufus'a koyunca bu hatayı veriyor. Ne yapılmalı? Dosya Ekleri qwqwqwqwqwqwqew.png 24,5 KB · Görüntüleme: 54
Technopat rehberi üzerinden dosyayı indirdim. Fakat klasörle Rufus'a koyunca bu hatayı veriyor. Ne yapılmalı?
U ulasdogan Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 205 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2024 #2 sayin dedi: Technopat rehberi üzerinden dosyayı indirdim. Fakat klasörle Rufus'a koyunca bu hatayı veriyor. Ne yapılmalı? Genişletmek için tıkla... Hocam dosya WinRAR ile klasöre çıkartın. Dosya RAR formunda büyük ihtimalle.
sayin dedi: Technopat rehberi üzerinden dosyayı indirdim. Fakat klasörle Rufus'a koyunca bu hatayı veriyor. Ne yapılmalı? Genişletmek için tıkla... Hocam dosya WinRAR ile klasöre çıkartın. Dosya RAR formunda büyük ihtimalle.
E EBT11 Decipat Katılım 18 Mart 2024 Mesajlar 966 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2024 #3 sayin dedi: Technopat rehberi üzerinden dosyayı indirdim. Fakat klasörle Rufus'a koyunca bu hatayı veriyor. Ne yapılmalı? Genişletmek için tıkla... USB'ye atmaya çalıştığın dosya nedir ? Onda bir problem var gibi duruyor.
sayin dedi: Technopat rehberi üzerinden dosyayı indirdim. Fakat klasörle Rufus'a koyunca bu hatayı veriyor. Ne yapılmalı? Genişletmek için tıkla... USB'ye atmaya çalıştığın dosya nedir ? Onda bir problem var gibi duruyor.
sayin Hectopat Katılım 29 Ekim 2019 Mesajlar 139 21 Kasım 2024 #4 EBT11 dedi: USB'ye atmaya çalıştığın dosya nedir ? Onda bir problem var gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... SS koydum hocam. ulasdogan dedi: Hocam dosya WinRAR ile klasöre çıkartın. Dosya RAR formunda büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... SS attım hocam. Dosya Ekleri qwqwwewweew.png 51,5 KB · Görüntüleme: 39
EBT11 dedi: USB'ye atmaya çalıştığın dosya nedir ? Onda bir problem var gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... SS koydum hocam. ulasdogan dedi: Hocam dosya WinRAR ile klasöre çıkartın. Dosya RAR formunda büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... SS attım hocam.
U ulasdogan Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 205 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2024 #5 sayin dedi: SS koydum hocam. SS attım hocam. Genişletmek için tıkla... Kanka dosyaya sağ tık yap indirilenlerde winrarjn oradan klasöre ayıkla de sonra o klasörün içinde ISO dosyan olacak Rufus'tan onu seç ve yazdır.
sayin dedi: SS koydum hocam. SS attım hocam. Genişletmek için tıkla... Kanka dosyaya sağ tık yap indirilenlerde winrarjn oradan klasöre ayıkla de sonra o klasörün içinde ISO dosyan olacak Rufus'tan onu seç ve yazdır.
sayin Hectopat Katılım 29 Ekim 2019 Mesajlar 139 21 Kasım 2024 #6 Abo iyice boomer olmuşuz. Hallettim hocam ulasdogan dedi: Kanka dosyaya sağ tık yap indirilenlerde winrarjn oradan klasöre ayıkla de sonra o klasörün içinde ISO dosyan olacak Rufus'tan onu seç ve yazdır. Genişletmek için tıkla... ulasdogan dedi: Kanka dosyaya sağ tık yap indirilenlerde winrarjn oradan klasöre ayıkla de sonra o klasörün içinde ISO dosyan olacak Rufus'tan onu seç ve yazdır. Genişletmek için tıkla... Hocam bu ekranda kaldım, hangisine yüklenmeli? Resim koyamıyorum sorun var. 256GB olan sürücüye tıkkladığımda sonraki kısmına tıklayamıyorum. Son düzenleme: 21 Kasım 2024
Abo iyice boomer olmuşuz. Hallettim hocam ulasdogan dedi: Kanka dosyaya sağ tık yap indirilenlerde winrarjn oradan klasöre ayıkla de sonra o klasörün içinde ISO dosyan olacak Rufus'tan onu seç ve yazdır. Genişletmek için tıkla... ulasdogan dedi: Kanka dosyaya sağ tık yap indirilenlerde winrarjn oradan klasöre ayıkla de sonra o klasörün içinde ISO dosyan olacak Rufus'tan onu seç ve yazdır. Genişletmek için tıkla... Hocam bu ekranda kaldım, hangisine yüklenmeli? Resim koyamıyorum sorun var. 256GB olan sürücüye tıkkladığımda sonraki kısmına tıklayamıyorum.
U ulasdogan Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 205 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2024 #7 sayin dedi: Abo iyice boomer olmuşuz. Hallettim hocam. Genişletmek için tıkla... sayin dedi: Abo iyice boomer olmuşuz. Hallettim hocam. Hocam bu ekranda kaldım, hangisine yüklenmeli? Resim koyamıyorum sorun var. 256 GB olan sürücüye tıkkladığımda sonraki kısmına tıklayamıyorum. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani sorunu biraz daha detaylı söyleyebilir misin?
sayin dedi: Abo iyice boomer olmuşuz. Hallettim hocam. Genişletmek için tıkla... sayin dedi: Abo iyice boomer olmuşuz. Hallettim hocam. Hocam bu ekranda kaldım, hangisine yüklenmeli? Resim koyamıyorum sorun var. 256 GB olan sürücüye tıkkladığımda sonraki kısmına tıklayamıyorum. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani sorunu biraz daha detaylı söyleyebilir misin?