Eneskizilören Centipat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 14 12 Ağustos 2020 #1 Windows 7 Rufus için sorunsuz 2 GB altı boyutlu bir ISO dosyası lazım lütfen yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ağustos 2020
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 12 Ağustos 2020 #2 Eneskizilören dedi: Windows 7 Rufus için sorunsuz 2 GB altı boyutlu bir ISO dosyası lazım lütfen yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Yasa dışı versiyonlar dışında yok diye biliyorum. Onlar bile en az 3GB vardır. Flash bellek ucuz bir şey, al bir tane 8GB.
Eneskizilören dedi: Windows 7 Rufus için sorunsuz 2 GB altı boyutlu bir ISO dosyası lazım lütfen yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Yasa dışı versiyonlar dışında yok diye biliyorum. Onlar bile en az 3GB vardır. Flash bellek ucuz bir şey, al bir tane 8GB.
Eneskizilören Centipat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 14 12 Ağustos 2020 #3 Nasıl olursa olsun çok acil lazım işletim sistemi. 222744 dedi: Yasa dışı versiyonlar dışında yok diye biliyorum. Onlar bile en az 3GB vardır. Flash bellek ucuz bir şey, al bir tane 8 GB. Genişletmek için tıkla... Flash bellek 8 zaten Allah'ını sever yardım et. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ağustos 2020
Nasıl olursa olsun çok acil lazım işletim sistemi. 222744 dedi: Yasa dışı versiyonlar dışında yok diye biliyorum. Onlar bile en az 3GB vardır. Flash bellek ucuz bir şey, al bir tane 8 GB. Genişletmek için tıkla... Flash bellek 8 zaten Allah'ını sever yardım et.
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 12 Ağustos 2020 #4 Eneskizilören dedi: Nasıl olursa olsun çok acil lazım işletim sistemi. Flash bellek 8 zaten allahını sever yardım et Genişletmek için tıkla... Neden 2 GB istiyorsun ki? Normal bir ISO dosyası indir onu yazdır.
Eneskizilören dedi: Nasıl olursa olsun çok acil lazım işletim sistemi. Flash bellek 8 zaten allahını sever yardım et Genişletmek için tıkla... Neden 2 GB istiyorsun ki? Normal bir ISO dosyası indir onu yazdır.
V vermillionp2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 2.874 Çözümler 25 12 Ağustos 2020 #5 Eneskizilören dedi: Nasıl olursa olsun çok acil lazım işletim sistemi. Flash bellek 8 zaten allahını sever yardım et Genişletmek için tıkla... Linux dağıtım kurun bir tane.
Eneskizilören dedi: Nasıl olursa olsun çok acil lazım işletim sistemi. Flash bellek 8 zaten allahını sever yardım et Genişletmek için tıkla... Linux dağıtım kurun bir tane.
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 12 Ağustos 2020 #6 8.1 için elimde şu var. Home :: List of files by Microsoft® The file list from Microsoft Corporation. You will find a hash sum of files (MD5, SHA-1, SHA-256 and SHA-512) and also the actual size of files in this list. tb.rg-adguard.net vermillionp2 dedi: Linux dağıtım kurun bir tane. Genişletmek için tıkla... Xubuntu, Kubuntu olabilir.
8.1 için elimde şu var. Home :: List of files by Microsoft® The file list from Microsoft Corporation. You will find a hash sum of files (MD5, SHA-1, SHA-256 and SHA-512) and also the actual size of files in this list. tb.rg-adguard.net vermillionp2 dedi: Linux dağıtım kurun bir tane. Genişletmek için tıkla... Xubuntu, Kubuntu olabilir.
Eneskizilören Centipat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 14 12 Ağustos 2020 #7 Onlardan anlamıyorum. Bana az MB'li ISO lazım, formata para veremeyek. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ağustos 2020
V vermillionp2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 2.874 Çözümler 25 12 Ağustos 2020 #8 Eneskizilören dedi: Onlardan anlamıyorum. Bana az MB'li ISO lazım, formata para veremeyek. Genişletmek için tıkla... Dinlemiyorsunuz ki bizi. Nasıl olursa olsun diyorsunuz Linux dağıtımlarını beğenmiyorsunuz, zaten 8 GB kurun Windows 10 veya 8.1 Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ağustos 2020
Eneskizilören dedi: Onlardan anlamıyorum. Bana az MB'li ISO lazım, formata para veremeyek. Genişletmek için tıkla... Dinlemiyorsunuz ki bizi. Nasıl olursa olsun diyorsunuz Linux dağıtımlarını beğenmiyorsunuz, zaten 8 GB kurun Windows 10 veya 8.1
Eneskizilören Centipat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 14 12 Ağustos 2020 #9 vermillionp2 dedi: Dinlemiyorsunuz ki bizi. Nasıl olursa olsun diyorsunuz Linux dağıtımlarını beğenmiyorsunuz, zaten 8 GB. Kurun Windows 10 veya 8.1. Genişletmek için tıkla... Ya Windows'tan başka işletim sistemi kullanmayı bilmiyorum. İndirme alanım kısıtlı. 222744 dedi: Neden 2 GB istiyorsun ki? Normal bir ISO dosyası indir onu yazdır. Genişletmek için tıkla... Yaw ISO'yu indirdiğim alan kısıtlı bir el atın. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ağustos 2020
vermillionp2 dedi: Dinlemiyorsunuz ki bizi. Nasıl olursa olsun diyorsunuz Linux dağıtımlarını beğenmiyorsunuz, zaten 8 GB. Kurun Windows 10 veya 8.1. Genişletmek için tıkla... Ya Windows'tan başka işletim sistemi kullanmayı bilmiyorum. İndirme alanım kısıtlı. 222744 dedi: Neden 2 GB istiyorsun ki? Normal bir ISO dosyası indir onu yazdır. Genişletmek için tıkla... Yaw ISO'yu indirdiğim alan kısıtlı bir el atın.
pilavyer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2018 Mesajlar 1.995 Çözümler 12 Yer Bursa 12 Ağustos 2020 #10 Eneskizilören dedi: İsoyu indirdiğim alan kısıtlı yardım edebilir misiniz lütfen? Genişletmek için tıkla... Dostum biraz yer aç. Gereksiz dosyalarını vs. sil. Zaten fazla alana ihtiyacın yok.
Eneskizilören dedi: İsoyu indirdiğim alan kısıtlı yardım edebilir misiniz lütfen? Genişletmek için tıkla... Dostum biraz yer aç. Gereksiz dosyalarını vs. sil. Zaten fazla alana ihtiyacın yok.