Rufus ile dosya yazdırırken ISO hydbir yansısı algılandı

CMD (yönetici hakları ile) > diskpart > list disk yazıp ekran görüntüsü atın, disk gözüküyorsa harf atayalım.
gözüküyor ama şu komutları duyunca sinirim bozuluyor her format atarken kullandığım için

@eymen.dll 2 - 3 tane kodu kopyala yapıştır yapacaksınız hocam? Moralinizi bunlar bozacaksa bir sorunla karşılaştığınızda hemen Windows'a dönmek isteyebilirsiniz.

@eymen.dll 2 - 3 tane kodu kopyala yapıştır yapacaksınız hocam? Moralinizi bunlar bozacaksa bir sorunla karşılaştığınızda hemen Windows'a dönmek isteyebilirsiniz.

Yok hcoam ben eskiden bir şey indirince bilgisayara garip garip dosyalar geliyordu bende virüs sanıyordum o yüzden ayda 10 kez format atıyordum ama diğer bilgisayarımı açınca o dosyaların virüs olamdığını anladım boşuna 1 senedir format atıyormuşum.

Hocam USB bootlanmıyor sürekli Toshiba yazısında kalıyor Windows 11 olan USB'den denediğimde oluyor ama cok uzun süreüyor oradan diskide cleanladım nedeni ne olabilir?

Son düzenleme:
Hocam USB bootlanmıyor sürekli Toshiba yazısında kalıyor Windows 11 olan USB'den denediğimde oluyor ama cok uzun süreüyor oradan diskide cleanladım nedeni ne olabilir?
Rufus yerine Ventoy ya da balenaEtcher dene.
İlk denemeni önereceğim bir kez kurmanın yetmesi ve birden fazla işletim sistemini taşıyabileceğin için ventoy olur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yok hocam ben bir tane iso yazdırıcam ama ventoy kesinlikle deniyiceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…