bnJunior Decapat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2024 #1 Merhaba. Başlıkta da belirttiğim gibi "aygıta erişim engellendi hatası" alıyorum. Birkaç kere sıfırladım USB'yi ama yine aynı durum. Cihazlar ve sürücüler ekranında ise depolama barı gözükmüyor. Teşekkürler.
Merhaba. Başlıkta da belirttiğim gibi "aygıta erişim engellendi hatası" alıyorum. Birkaç kere sıfırladım USB'yi ama yine aynı durum. Cihazlar ve sürücüler ekranında ise depolama barı gözükmüyor. Teşekkürler.
TheHypesTR Kilopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 955 Çözümler 35 5 Mart 2024 #11 bnJunior dedi: Hocam peki ama kaç GB'lık yeni birim oluşturayım? Genişletmek için tıkla... Otomatik olarak Windows ayarlamaktadır. Direkt birim türünü NTFS yapmanız yeterli olacaktır. Artı 1 Eksi
bnJunior dedi: Hocam peki ama kaç GB'lık yeni birim oluşturayım? Genişletmek için tıkla... Otomatik olarak Windows ayarlamaktadır. Direkt birim türünü NTFS yapmanız yeterli olacaktır.
KS KS bnJunior Decapat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2024 #12 @TheHypesTR Hocam Rufus'ta yine aynı hatayı aldım. Artı 0 Eksi
TheHypesTR Kilopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 955 Çözümler 35 5 Mart 2024 #13 bnJunior dedi: @TheHypesTR Hocam Rufus'ta yine aynı hatayı aldım. Genişletmek için tıkla... Flash belleğinizi kullanabiliyor musunuz normal bir şekilde? Artı 0 Eksi
bnJunior dedi: @TheHypesTR Hocam Rufus'ta yine aynı hatayı aldım. Genişletmek için tıkla... Flash belleğinizi kullanabiliyor musunuz normal bir şekilde?
KS KS bnJunior Decapat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2024 #14 TheHypesTR dedi: Flash belleğinizi kullanabiliyor musunuz normal bir şekilde? Genişletmek için tıkla... Evet hocam kullanıyorum. Artı 0 Eksi
TheHypesTR dedi: Flash belleğinizi kullanabiliyor musunuz normal bir şekilde? Genişletmek için tıkla... Evet hocam kullanıyorum.
TheHypesTR Kilopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 955 Çözümler 35 5 Mart 2024 #15 bnJunior dedi: Evet hocam kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... İçerisine Win11 iso dosyasını koymadan FreeDos olarak kurulum yapıp sonra tekrar Windows iso'sunu kurmayı deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
bnJunior dedi: Evet hocam kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... İçerisine Win11 iso dosyasını koymadan FreeDos olarak kurulum yapıp sonra tekrar Windows iso'sunu kurmayı deneyebilirsiniz.
KS KS bnJunior Decapat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2024 #16 TheHypesTR dedi: İçerisine Windows 11 ISO dosyasını koymadan FreeDOS olarak kurulum yapıp sonra tekrar Windows ISO'sunu kurmayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam Windows 10 kurmak istiyorum içine ama artık vazgeçtim. Adobe dosyalarımı içinde saklayacağım, teşekkürler. Artı 0 Eksi
TheHypesTR dedi: İçerisine Windows 11 ISO dosyasını koymadan FreeDOS olarak kurulum yapıp sonra tekrar Windows ISO'sunu kurmayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam Windows 10 kurmak istiyorum içine ama artık vazgeçtim. Adobe dosyalarımı içinde saklayacağım, teşekkürler.