Rufus ile FreeDOS HP laptopa Windows 10 kurma

haemci

Centipat
Daha fazla  
Merhabalar, 16 GB'lik flash belleğimi PC'me taktım, Windows 10 yükleme aracından ISO dosyasını oluşturdum. Rufus programını indirdim. Aygıtımı seçtim, disk bölüm düzeninden "GPT" ve hedef sistemden "UEFI (CSM yok)" seçenekleri seçili geldi. Biçimlendirme seçeneklerinden dosya sistemini FAT32 mi yoksa nfts mi yapmalıyım? (ayırma birimi boyutu 8192 byte)

Fat 32.

Rufus'un ayarlarını hiç değiştirmene gerek yok. Flash belleği ve İSO dosyasını seç ve devam et. Varsayılan ayarları kullan. Sonra ise F10 ile boot menüsüne gir ve win10 yazdırdığın belleği seç ve devam et.

Eğer ki 11. Nesil Intel işlemci kullanıyorsanız SSD yi görmeyebilir HP destek ile iletişime geçiniz size bir driver verecekler onu da USB belleğin içine atmanız gerekiyor.

Eğer ki 11. Nesil Intel işlemci kullanıyorsanız SSD yi görmeyebilir HP destek ile iletişime geçiniz size bir driver verecekler onu da USB belleğin içine atmanız gerekiyor.
https://www.hepsiburada.com/hp-pavi...aza=notisteknoloji&url_src=and-product-detail işlemcim r5 5600h
Internette Fat32 ile 4gb ustu olmaz diyorlar benim iso dosyasi da 4.2gb sorun olmaz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…