H haemci Centipat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2021 #11 Quilian dedi: Bence olur hocam ben hep NTFS ile format atıyorum. Genişletmek için tıkla... hocam ntfs seçtim birim ayırma boyutu 4096 byte (varsayılan) oldu 8gb'a çıkartayım mı
Quilian dedi: Bence olur hocam ben hep NTFS ile format atıyorum. Genişletmek için tıkla... hocam ntfs seçtim birim ayırma boyutu 4096 byte (varsayılan) oldu 8gb'a çıkartayım mı
Quilian Picopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 179 14 Eylül 2021 #12 haemci dedi: Hocam NTFS seçtim birim ayırma boyutu 4096 byte (varsayılan) oldu 8 GB'a çıkartayım mı? Genişletmek için tıkla... Varsayılanda kalsın bence hocam.
haemci dedi: Hocam NTFS seçtim birim ayırma boyutu 4096 byte (varsayılan) oldu 8 GB'a çıkartayım mı? Genişletmek için tıkla... Varsayılanda kalsın bence hocam.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.228 Çözümler 86 14 Eylül 2021 #13 Yapmnıaz gereken ISO'yu seçip ve MBR, GBT hangisi destekliyorsa onu seçip gerisi Rufus'a bırakmak. Pek bir şey yapmanıza gerek yok.
Yapmnıaz gereken ISO'yu seçip ve MBR, GBT hangisi destekliyorsa onu seçip gerisi Rufus'a bırakmak. Pek bir şey yapmanıza gerek yok.
H haemci Centipat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2021 #14 Hououin Kyouma dedi: Yapmnıaz gereken ISO'yu seçip ve MBR, GBT hangisi destekliyorsa onu seçip gerisi Rufus'a bırakmak. Pek bir şey yapmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... hocam çok fazla o değil diğeri yorumu var ntfs yapsam sıkıntı çıkmaz değil mi
Hououin Kyouma dedi: Yapmnıaz gereken ISO'yu seçip ve MBR, GBT hangisi destekliyorsa onu seçip gerisi Rufus'a bırakmak. Pek bir şey yapmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... hocam çok fazla o değil diğeri yorumu var ntfs yapsam sıkıntı çıkmaz değil mi