Rufus ile Media Creation Tool arasındaki yazdırma farklı mı?

Windows'un kendi aracı ile USB'ye format ISO imajı yazabiliyoruz. Ayrıca Rufus 3. parti uygulamada çok sık kullanılan yazdırma aracı. Hangisini kullanmak daha güvenli ve stabil olur? Mesela Rufus'un eksik bir yanı veya Windows'un kendi aracının artı bir yanı mevcut mu?

Rufusu kullanın daha hızlı ve özelleştirebiliyorsunuz ayrıca rufus üzerinden windows indirebilirsiniz.

Rufus daha fazla gelişmiş seçenek sunar.

Farkı yok. Ben genel olarak Rufus kullanıyorum.

Bir kaç bir şey eklemek istiyorum.

İşletim sistemi desteği konusunda konu sahibi Windows'u hangisinde yapmak daha iyidir sorduğu için Rufus'un diğer işletim sistemlerini desteklemesi bu konu için + değil.

Windows 11'i başta Windows Media Creation Tool'dan yazdırmıştım sonra flash bellekteki bir dosyayı yanlışıkla sildiğim için aynı Windows 11 dosyasını Rufus'tan yazdırmıştım 2'si de aynı dakikada yazılmıştı.

Bölme Formatı konusunda eski Windows sürümlerini denemedim ama hem GPT hem MBR destekleyen bir windows versiyonu varsa mutlaka 2 seçeneğide sunması gerekir.

Disk alanı kullanımı derken ne denilmiş anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…