Rufus ile nasıl format atılır?

Ordekizm

Picopat
Daha fazla  
Rufus ile format atacağım nasıl her şeyin silinmesini sağlayabilirim? 2 farklı disk var biri SSD biri HDD SSD olana Windows 11 kurmak istiyorum. Ayrıca USB FAT32 formatında ama diskler NTFS. Son sorum ise disk bölüm düzenini GPT mi yapmalıyım MBR mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba ilk önce bilgisayarın BIOS menüsünü açınız sonrasında flaş/ubs/disk yazan kısımlar olacaktır o bölüme gelip Rufus'un kurulu olduğu flaşı bilgisayarınıza takınız orada yeni çıkan ubs ISO veya başka isim olabilir o şekilde karşınıza çıkacaktır sonrasında flaşı seçin sonrasında adım adım ilerlemeler olacaktır bu adımlardan senin sorduğun kısım zaten direkt karşına çıkacak yaklaşık 3-4 tane disk olacak 1 veya 2 tanesi hariç hepsini sileceksin zaten silmemen gerekenlerde sil işareti çıkmıyor. Windows kurulumunu seçtirdiği bir adım da olacak oradan SSD seçip geri kalan adımları kolay şekilde takip edebilirsin kafa karıştıran bir kısmı yok bilgisayar çoğu işi kendisi yapıyor zaten format tamamlandığında ise sürücüleri kurmayı unutmayınız kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…