UğurDündarın Dövdüğü Adam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 4.847 Makaleler 4 Çözümler 23 Yer Mersin 29 Ağustos 2024 #11 @Gokhanksm hiç hatırlamıyorum ama sanki Rufus dışında bir yazılımla yapmıştım. WinToBootic adlı yazılım sanırım. Son düzenleme: 29 Ağustos 2024
@Gokhanksm hiç hatırlamıyorum ama sanki Rufus dışında bir yazılımla yapmıştım. WinToBootic adlı yazılım sanırım.
Gokhanksm Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2024 #12 UğurDündarın Dövdüğü Adam dedi: @Gokhanksm hiç hatırlamıyorum ama sanki Rufus dışında bir yazılımla yapmıştım. WinToBootic adlı yazılım sanırım. Genişletmek için tıkla... buda olmadı şaka gibi 6-7 uygulama denedim 1 tanesi formatlamazmı nasıl bir blokedir çekiçi alacam kıracam az kaldı Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-08-31 125328.png 147,5 KB · Görüntüleme: 43
UğurDündarın Dövdüğü Adam dedi: @Gokhanksm hiç hatırlamıyorum ama sanki Rufus dışında bir yazılımla yapmıştım. WinToBootic adlı yazılım sanırım. Genişletmek için tıkla... buda olmadı şaka gibi 6-7 uygulama denedim 1 tanesi formatlamazmı nasıl bir blokedir çekiçi alacam kıracam az kaldı
UğurDündarın Dövdüğü Adam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 4.847 Makaleler 4 Çözümler 23 Yer Mersin 31 Ağustos 2024 #13 Gokhanksm dedi: buda olmadı şaka gibi 6-7 uygulama denedim 1 tanesi formatlamazmı nasıl bir blokedir çekiçi alacam kıracam az kaldı Genişletmek için tıkla... Maalesef yardımcı olamayacağım. Ben de Rufus çok methediliyor diye denediydim; işimi görmeyince WinToBootic kullanıp halletmiştim ama illa ki vardır bir çözümü.
Gokhanksm dedi: buda olmadı şaka gibi 6-7 uygulama denedim 1 tanesi formatlamazmı nasıl bir blokedir çekiçi alacam kıracam az kaldı Genişletmek için tıkla... Maalesef yardımcı olamayacağım. Ben de Rufus çok methediliyor diye denediydim; işimi görmeyince WinToBootic kullanıp halletmiştim ama illa ki vardır bir çözümü.