Rufus ile Windows 10 Kurma

Zelaroth

Kilopat
Arkadaşlar bir süredir Rufus isimli programı kullanmıyordum ve eski sürümde kaldığımdan ötürü şuan ISO dosyasını indirdim sadece kafamı karıştıran kısım ''Disk Bölüm Düzeni'' ve ''Hedef Sistem'' bölümleri ne olmalıdır? Diğer bir sorum ise; bu bahsettiğim ''Disk Bölüm Düzeni'' ve ''Hedef Sistem'' bölümleri bende hali hazırda seçili ve değiştiremiyorum, disk bölüm olan kısım MBR'de işaretli öte yandan hedef sistem olan kısım ise BIOS (yada UEFI-CSM) olarak seçili, bu ayarlar doğru mudur acaba? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

UEFI için GPT normal kurulum için MBR seç. Diğer ayarlar varsayılanda kalsın değiştirmene gerek yok.
Teşekkür ederim :)
UEFI için GPT normal kurulum için MBR seç. Diğer ayarlar varsayılanda kalsın değiştirmene gerek yok.
Windows Media Creation Tool ile indirdim ISO dosyasını ama herhalde Windows'un son sürümü oluyor değil mi hocam?

Evet son sürüm, henüz gelmedi ama yükledikten sonra bir düzüne update yapıyor. Sürüm olarak en güncel sürüm 1903.
Anladım, çok sağ ol dostum.
Evet başka yerden ISO indirmene gerek yok. Media Creation Tool'da USB'ye yazma seçeneği var istersen oradan da yapabilirsin bir dahakine.
Teşekkür ederim

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00