xRektL Centipat Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 4 23 Mart 2020 #1 Rufus ile windows 10'a format atacaktım fakat iso dosyası klasör halinde olduğu için rufus kabul etmiyor, lütfen yardımcı olabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mart 2020
Rufus ile windows 10'a format atacaktım fakat iso dosyası klasör halinde olduğu için rufus kabul etmiyor, lütfen yardımcı olabilir misiniz?
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.320 Çözümler 98 23 Mart 2020 #2 ISO dosyası olarak yazdırmalısın. Dosyaları ISO'ya dönüştür. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ISO dosyası olarak yazdırmalısın. Dosyaları ISO'ya dönüştür. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Browniem Centipat Katılım 17 Şubat 2020 Mesajlar 228 Çözümler 1 Yer Arabic sözlere sahipler onlara minnet eylemem. 23 Mart 2020 #3 xRektL dedi: Rufus ile windows 10'a format atacaktım fakat iso dosyası klasör halinde olduğu için rufus kabul etmiyor, lütfen yardımcı olabilir misiniz? Eki Görüntüle 519020Eki Görüntüle 519020Eki Görüntüle 519020 Genişletmek için tıkla... Rüfusa gerek yok aslında iso dosyasını usb ye okutman yeterli. İnternette bir sürü videosu var bulabilirsin
xRektL dedi: Rufus ile windows 10'a format atacaktım fakat iso dosyası klasör halinde olduğu için rufus kabul etmiyor, lütfen yardımcı olabilir misiniz? Eki Görüntüle 519020Eki Görüntüle 519020Eki Görüntüle 519020 Genişletmek için tıkla... Rüfusa gerek yok aslında iso dosyasını usb ye okutman yeterli. İnternette bir sürü videosu var bulabilirsin
MR-2 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2017 Mesajlar 1.825 Çözümler 14 Yer Gensokyo Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2020 #4 Folder2Iso kullanıp aynı şekilde klasör olan windows kurulumunu iso'ya çevirmiştim. Ayrıca Rufus'da kurulumun GPT veya MBR olmasına dikkat et. Browniem dedi: Rüfusa gerek yok aslında iso dosyasını usb ye okutman yeterli. İnternette bir sürü videosu var bulabilirsin Genişletmek için tıkla... GPT o şekilde çalışmıyor. Sadece MBR kurulum oluyor diye biliyorum.
Folder2Iso kullanıp aynı şekilde klasör olan windows kurulumunu iso'ya çevirmiştim. Ayrıca Rufus'da kurulumun GPT veya MBR olmasına dikkat et. Browniem dedi: Rüfusa gerek yok aslında iso dosyasını usb ye okutman yeterli. İnternette bir sürü videosu var bulabilirsin Genişletmek için tıkla... GPT o şekilde çalışmıyor. Sadece MBR kurulum oluyor diye biliyorum.
xRektL Centipat Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 4 23 Mart 2020 #5 CillianMurphy dedi: ISO dosyası olarak yazdırmalısın. Dosyaları ISO'ya dönüştür. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... peki bunu nasıl yapcağım
CillianMurphy dedi: ISO dosyası olarak yazdırmalısın. Dosyaları ISO'ya dönüştür. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... peki bunu nasıl yapcağım
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.320 Çözümler 98 23 Mart 2020 #6 Yanlış hatırlamıyorsam, Free ISO Creator programı ile yapılıyordu. İnternette videoları mevcut, bakabilirsin.
Yanlış hatırlamıyorsam, Free ISO Creator programı ile yapılıyordu. İnternette videoları mevcut, bakabilirsin.
xRektL Centipat Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 4 23 Mart 2020 #7 Browniem dedi: Rüfusa gerek yok aslında iso dosyasını usb ye okutman yeterli. İnternette bir sürü videosu var bulabilirsin Genişletmek için tıkla... nasıl yapacağımı bilmiyorum lütfen biliyorsan bi tane video linki atsana
Browniem dedi: Rüfusa gerek yok aslında iso dosyasını usb ye okutman yeterli. İnternette bir sürü videosu var bulabilirsin Genişletmek için tıkla... nasıl yapacağımı bilmiyorum lütfen biliyorsan bi tane video linki atsana
Browniem Centipat Katılım 17 Şubat 2020 Mesajlar 228 Çözümler 1 Yer Arabic sözlere sahipler onlara minnet eylemem. 23 Mart 2020 #8 xRektL dedi: nasıl yapacağımı bilmiyorum lütfen biliyorsan bi tane video linki atsana Genişletmek için tıkla... Videoyu atsam korsan link diye kaldırırlar. Youtubeye format nasıl atılır yaz 726 binlik izlenme olan videoyu aç . Cmd ye yazdığı kodlar ile iso dosyasını usbye okutuyor eleman 2 dakkalık iş.
xRektL dedi: nasıl yapacağımı bilmiyorum lütfen biliyorsan bi tane video linki atsana Genişletmek için tıkla... Videoyu atsam korsan link diye kaldırırlar. Youtubeye format nasıl atılır yaz 726 binlik izlenme olan videoyu aç . Cmd ye yazdığı kodlar ile iso dosyasını usbye okutuyor eleman 2 dakkalık iş.