BizowiE Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 905 Çözümler 3 14 Şubat 2022 #1 RAM 8 GB ddr3 SSD veya HDD modeli 1 tb hdd 256gb ssd Ekran kartı Evga ssc GTX 960 Anakart ASUS H81M-K İşlemci i5 4460 Arkadaşlar Rufus ile Windows 10 kuracağım UEFI mı yoksa BIOS mu seçmeliyim? Bir de MBR mi seçeceğim GPT mi?
Arkadaşlar Rufus ile Windows 10 kuracağım UEFI mı yoksa BIOS mu seçmeliyim? Bir de MBR mi seçeceğim GPT mi?
Burak Mataraci Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 1.112 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Şubat 2022 #2 Sistemin destekliyorsa UEFI kurulum yap. Seçmen gerekenler UEFI ve BIOS. UEFI kurulum için BIOS'tan ayar açman lazım.
Sistemin destekliyorsa UEFI kurulum yap. Seçmen gerekenler UEFI ve BIOS. UEFI kurulum için BIOS'tan ayar açman lazım.
BizowiE Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 905 Çözümler 3 14 Şubat 2022 #3 Burak Mataraci dedi: Sistemin destekliyorsa UEFI kurulum yap. Seçmen gerekenler UEFI ve BIOS. UEFI kurulum için BIOS'tan ayar açman lazım. Genişletmek için tıkla... Nasıl anlarım desteklediğini.
Burak Mataraci dedi: Sistemin destekliyorsa UEFI kurulum yap. Seçmen gerekenler UEFI ve BIOS. UEFI kurulum için BIOS'tan ayar açman lazım. Genişletmek için tıkla... Nasıl anlarım desteklediğini.
Burak Mataraci Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 1.112 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Şubat 2022 #4 BizowiE dedi: Nasıl anlarım desteklediğini. Genişletmek için tıkla... BIOS ayarlarında legacy-BIOS seçeneği varsa yüksek ihtimalle destekliyordur.(flaşı hazırlamadan değiştirmeyin ayarı yoksa kurulu Windows'u boot etmez.)
BizowiE dedi: Nasıl anlarım desteklediğini. Genişletmek için tıkla... BIOS ayarlarında legacy-BIOS seçeneği varsa yüksek ihtimalle destekliyordur.(flaşı hazırlamadan değiştirmeyin ayarı yoksa kurulu Windows'u boot etmez.)
BizowiE Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 905 Çözümler 3 14 Şubat 2022 #5 Burak Mataraci dedi: BIOS ayarlarında legacy-BIOS seçeneği varsa yüksek ihtimalle destekliyordur.(flaşı hazırlamadan değiştirmeyin ayarı yoksa kurulu Windows'u boot etmez.) Genişletmek için tıkla... Tamam ben kurulum yaparken şu hatayı aldım: Windows bu diske yüklenemez seçilen disk GPT bölümü stilinde. Yani MBR mi seçmem lazım.
Burak Mataraci dedi: BIOS ayarlarında legacy-BIOS seçeneği varsa yüksek ihtimalle destekliyordur.(flaşı hazırlamadan değiştirmeyin ayarı yoksa kurulu Windows'u boot etmez.) Genişletmek için tıkla... Tamam ben kurulum yaparken şu hatayı aldım: Windows bu diske yüklenemez seçilen disk GPT bölümü stilinde. Yani MBR mi seçmem lazım.
Burak Mataraci Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 1.112 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Şubat 2022 #6 BizowiE dedi: Tamam ben kurulum yaparken şu hatayı aldım: Windows bu diske yüklenemez seçilen disk GPT bölümü stilinde. Yani MBR mi seçmem lazım. Genişletmek için tıkla... Hayır ayarlanıyor o.
BizowiE dedi: Tamam ben kurulum yaparken şu hatayı aldım: Windows bu diske yüklenemez seçilen disk GPT bölümü stilinde. Yani MBR mi seçmem lazım. Genişletmek için tıkla... Hayır ayarlanıyor o.
BizowiE Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 905 Çözümler 3 14 Şubat 2022 #7 Burak Mataraci dedi: Hayır ayarlanıyor o. Genişletmek için tıkla... CMD'den ayarladım Windows seçtiğiniz konuma yüklenemedi hatası aldım. Şimdi eski bilgisayardan tekrar USB hazırlıyorum
Burak Mataraci dedi: Hayır ayarlanıyor o. Genişletmek için tıkla... CMD'den ayarladım Windows seçtiğiniz konuma yüklenemedi hatası aldım. Şimdi eski bilgisayardan tekrar USB hazırlıyorum
Burak Mataraci Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 1.112 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Şubat 2022 #8 BizowiE dedi: CMD'den ayarladım Windows seçtiğiniz konuma yüklenemedi hatası aldım. Şimdi eski bilgisayardan tekrar USB hazırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Diski eski bilgisayarınıza bağlayıp Windows üzerinden diski biçimlendirirseniz sorun çözülebilir ama uğraşmak istemezseniz legacy kurulumda yapabilirsiniz.
BizowiE dedi: CMD'den ayarladım Windows seçtiğiniz konuma yüklenemedi hatası aldım. Şimdi eski bilgisayardan tekrar USB hazırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Diski eski bilgisayarınıza bağlayıp Windows üzerinden diski biçimlendirirseniz sorun çözülebilir ama uğraşmak istemezseniz legacy kurulumda yapabilirsiniz.