Hortozazi Hectopat Katılım 24 Eylül 2018 Mesajlar 744 Çözümler 3 Yer "Seattle" 15 Kasım 2020 #2 Bekleyeceksiniz hocam, yapılabilecek bir şey olduğunu zannetmiyorum.
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 15 Kasım 2020 #3 Zaten kısa süren bir işlem değil ki, ben bile 6-7 dakika bekliyorum. Bekleyin, bitecektir her türlü.
D Diue Femtopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2020 #4 hocam 2 saat oldu neredeyse ve hala %2.8 de bu normal olamaz sizce de bir sorun yok mu burada?
mertcangokgoz Kilopat Katılım 11 Haziran 2016 Mesajlar 163 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Developer 15 Kasım 2020 #5 Yazma işlemini yaptığınız USB bellekte sorun olabilir, normalde ortalama 5-7 dk arasında sürmekte USB belleğin hazırlanma süreci.
Yazma işlemini yaptığınız USB bellekte sorun olabilir, normalde ortalama 5-7 dk arasında sürmekte USB belleğin hazırlanma süreci.
D Diue Femtopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2020 #6 mertcangokgoz dedi: Yazma işlemini yaptığınız USB bellekte sorun olabilir, normalde ortalama 5-7 dk arasında sürmekte USB belleğin hazırlanma süreci. Genişletmek için tıkla... Kullandığım usb flash bellek sanırsam 3 yıl öncesine dayanıyor. Sizce yenisini almalı mıyım?
mertcangokgoz dedi: Yazma işlemini yaptığınız USB bellekte sorun olabilir, normalde ortalama 5-7 dk arasında sürmekte USB belleğin hazırlanma süreci. Genişletmek için tıkla... Kullandığım usb flash bellek sanırsam 3 yıl öncesine dayanıyor. Sizce yenisini almalı mıyım?
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 15 Kasım 2020 #7 Ayrıca sistemin güncel bir sistemse, UEFI kurulum için genelde NTFS gerekiyor, dosya sistemini NTFS olarak yazdırmalısın. Ek olarak sistemin UEFI destekliyorsa UEFI kurulum yapabilirsin.
Ayrıca sistemin güncel bir sistemse, UEFI kurulum için genelde NTFS gerekiyor, dosya sistemini NTFS olarak yazdırmalısın. Ek olarak sistemin UEFI destekliyorsa UEFI kurulum yapabilirsin.