Tamam çok teşekkür ederim. Öyle yapacağımRufus tercih etmem hocam Microsoft'un kendisi üzerinden flash diskinize Windows 11 kurabilirsiniz. Download Windows 11 bu sayfadan yükleme medyasını indirin ve kurun. Kullanımı daha kolaydır.
Sisteminiz nedir? Sisteminiz destekleniyorsa o tiki de kaldırın.
Tamam hocam teşekkür ederim.Sisteminiz destekleniyor hocam. Tüm tikleri kaldırıp kurulum yapabilirsiniz.Acer Nitro 5 12.Nesil Core i5 İşlemcili Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Acer Nitro 5 12.Nesil Core i5 İşlemcili Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Acer Nitro 5 12.Nesil Core i5 İşlemcili Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Acer Nitro 5 12.Nesil Core i5 İşlemcili Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Hocam bende TPM 2.0 var. Biosda bir yerlerde Secure Boot tarzı birşey de görmüştüm,ama o açıkmı degilmi bilmiyorum. Ben 1. kutucugu işaretleyim mi yoksa onuda kaldırıp hiçbirisini işaretlemeden devam edeyim mi?Sistemin Windows 11'i tamamen destekliyorsa yani: TPM 2.0, Secure Boot, UEFI, işlemci, RAM hepsini destekliyorsa 1. tiki işaretlemene gerek yok.
Gizlilik ile alakalı ayar istemiyorsan 2. tiki işaretlemene gerek yok.
Şu anki kullanıcı adınız ile Windows 11'e aynı ad ile otomatik yerel hesap ayarlamayacaksanız 3. tiki işaretlemene gerek yok.
Şu anki bölge düzenini diğer Windows 11'e otomatik eklemek istemiyorsan 4. tiki işaretlemene gerek yok.
Hocam TPM 2.0 var. BIOS'ta bir yerlerde Secure Boot tarzı bir şey de görmüştüm, ama o açık mı degil mi bilmiyorum. Ben 1. kutucugu işaretleyim mi yoksa onu da kaldırıp hiçbirisini işaretlemeden devam edeyim mi?
İşaretleyince ne oluyor ?Secure Boot ve TPM 2.0 acabilirsen 1. kutucugu isaretlemene gerek yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.