Rufus ile Windows 11 kurulumu nasıl olmalı?

• Konuyu başlatan unZy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 1.375

unZy

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Rufus üzerinden Windows 11'i USB belleğe ekletiyordum böyle bir şey dedi, hangisine basmam gerektiğini bilmiyorum yardımcı olur musunuz?

Dosya Ekleri

• resim_2022-09-06_215433765.png
    resim_2022-09-06_215433765.png
    11,1 KB · Görüntüleme: 111
Son düzenleyen: Moderatör:
Sisteminiz nedir? Sisteminiz destekleniyorsa o tiki de kaldırın.

Sistemin Windows 11'i tamamen destekliyorsa yani: TPM 2.0, Secure Boot, UEFI, işlemci, RAM hepsini destekliyorsa 1. tiki işaretlemene gerek yok.

Gizlilik ile alakalı ayar istemiyorsan 2. tiki işaretlemene gerek yok.

Şu anki kullanıcı adınız ile Windows 11'e aynı ad ile otomatik yerel hesap ayarlamayacaksanız 3. tiki işaretlemene gerek yok.

Şu anki bölge düzenini diğer Windows 11'e otomatik eklemek istemiyorsan 4. tiki işaretlemene gerek yok.

Rufus tercih etmem hocam Microsoft'un kendisi üzerinden flash diskinize Windows 11 kurabilirsiniz. Download Windows 11 bu sayfadan yükleme medyasını indirin ve kurun. Kullanımı daha kolaydır.
Tamam çok teşekkür ederim. Öyle yapacağım

Sisteminiz nedir? Sisteminiz destekleniyorsa o tiki de kaldırın.

Sisteminiz destekleniyor hocam. Tüm tikleri kaldırıp kurulum yapabilirsiniz.
Tamam hocam teşekkür ederim.

Sistemin Windows 11'i tamamen destekliyorsa yani: TPM 2.0, Secure Boot, UEFI, işlemci, RAM hepsini destekliyorsa 1. tiki işaretlemene gerek yok.

Gizlilik ile alakalı ayar istemiyorsan 2. tiki işaretlemene gerek yok.

Şu anki kullanıcı adınız ile Windows 11'e aynı ad ile otomatik yerel hesap ayarlamayacaksanız 3. tiki işaretlemene gerek yok.

Şu anki bölge düzenini diğer Windows 11'e otomatik eklemek istemiyorsan 4. tiki işaretlemene gerek yok.
Hocam bende TPM 2.0 var. Biosda bir yerlerde Secure Boot tarzı birşey de görmüştüm,ama o açıkmı degilmi bilmiyorum. Ben 1. kutucugu işaretleyim mi yoksa onuda kaldırıp hiçbirisini işaretlemeden devam edeyim mi?

Hocam TPM 2.0 var. BIOS'ta bir yerlerde Secure Boot tarzı bir şey de görmüştüm, ama o açık mı degil mi bilmiyorum. Ben 1. kutucugu işaretleyim mi yoksa onu da kaldırıp hiçbirisini işaretlemeden devam edeyim mi?

Secure Boot ve TPM 2.0 acabilirsen 1. kutucugu isaretlemene gerek yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı