Rehber Rufus ile Windows 11 TPM/Secure Boot/RAM gereksinimlerini kaldırma

Windows 10'dan Windows 11'e yükseltmede de işe yarıyor mu? Yoksa sadece temiz kurulumda mı işe yarıyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Rufus'tan yazdırırken Extended ayarı seçtim fakat kurulumda böyle bir sorun yaşadım

Rufusun şuan beta sürümünde olan bütün gereksenimleri kaldırarak yazma seçeneği bulunuyor fakat tam olarak stabil olmadığı için problemler çıkartabiliyor.
Onun yerine Microsoft'un sitesinden indirdiğiniz orijinal Windows 11'i normal sürüm Rufus ile Usb yazdıktan sonra exe olarak çalıştırmadan Bios üzerinden Usb format seçeneğiyle aşağıda bulunan videodaki adımları izleyin.
Bu işlemler, yüklenme sırasında veya yüklenme sonrasında PC'de hiçbir sıkıntı çıkarmamaktadır.

Uyumsuz PC Orijinal Windows 11 Yükleme

Bu kurulum değil. Yükseltme.

@Recep Baltaş NTFS ile formatladığımız için UEFI Güvenli Ön Yükleme BIOS'dan kapatılması gerek. Ben de diyorum niye Secure Boot ekranı çıktı demiştim USB okurken. Bunu videoda belirtseydiniz keşke.

Ben normal Windows 11 ile yazdırdım ama Windows 11 Secure Boot istiyor ya, USB görmesi için Secure Boot devre dışı bıraktım, öyle USB bellek ile Windows 11 kurdum ve öyle kapalı halen. Bunu tekrar açmaya gerek var mı? Acaba 4 GB üstü olduğu için mi NTFS olarak formatlıyor ve Rufus bizden Secure Boot devre dışı bırakmamızı istiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:

Rufus geliştiricilerinin ellerine sağlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…