mcholmes network Centipat Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 242 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2024 #151 haikoloji dedi: X burada senin flash diskin Genişletmek için tıkla... Windows 7 mi xp nin mi
Said HtmAGl Kilopat Pencere Uzmanı Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 2.161 Çözümler 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boş işler 20 Ağustos 2024 #152 mcholmes network dedi: tamam sen de bulursan yaz Genişletmek için tıkla... Şu mesela 0xc000000e: The boot selection failed ücretli mi?
mcholmes network dedi: tamam sen de bulursan yaz Genişletmek için tıkla... Şu mesela 0xc000000e: The boot selection failed ücretli mi?
haikoloji Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 271 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Başkent Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci : Intel(R) Core(TM) i5-7200U CPU @ 2.50GHz 2.71 GHz Ekran : nVidia Geforce 920MX Ram : SODIMM DDR4 2133Mhz 12GB Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Teknolojileri alanında Mekatronik teknisyeni 20 Ağustos 2024 #153 mcholmes network dedi: Windows 7 mi xp nin mi Genişletmek için tıkla... XP'nin
Said HtmAGl Kilopat Pencere Uzmanı Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 2.161 Çözümler 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boş işler 20 Ağustos 2024 #154 mcholmes network dedi: Windows 7 mi xp nin mi Genişletmek için tıkla... Xp nin kurulumundan bahsediyor
mcholmes network dedi: Windows 7 mi xp nin mi Genişletmek için tıkla... Xp nin kurulumundan bahsediyor
mcholmes network Centipat Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 242 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2024 #155 haikoloji dedi: X burada senin flash diskin hayır XP Genişletmek için tıkla... Windows xp de olmuyor Said HtmAGl dedi: Şu mesela 0xc000000e: The boot selection failed ücretli mi? Genişletmek için tıkla... Bu uygulama değil bu çözüm ve bu benim işime yaramaz çünkü aynı hata değil haikoloji dedi: XP'nin Genişletmek için tıkla... Xp de olmuyor boot manager e giriyor başlamıyor yani
haikoloji dedi: X burada senin flash diskin hayır XP Genişletmek için tıkla... Windows xp de olmuyor Said HtmAGl dedi: Şu mesela 0xc000000e: The boot selection failed ücretli mi? Genişletmek için tıkla... Bu uygulama değil bu çözüm ve bu benim işime yaramaz çünkü aynı hata değil haikoloji dedi: XP'nin Genişletmek için tıkla... Xp de olmuyor boot manager e giriyor başlamıyor yani
haikoloji Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 271 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Başkent Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci : Intel(R) Core(TM) i5-7200U CPU @ 2.50GHz 2.71 GHz Ekran : nVidia Geforce 920MX Ram : SODIMM DDR4 2133Mhz 12GB Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Teknolojileri alanında Mekatronik teknisyeni 20 Ağustos 2024 #156 Diğer yönteme geçelim mi? haikoloji dedi: Diğer yönteme geçelim mi? Genişletmek için tıkla... Ne dersin?
Diğer yönteme geçelim mi? haikoloji dedi: Diğer yönteme geçelim mi? Genişletmek için tıkla... Ne dersin?
Said HtmAGl Kilopat Pencere Uzmanı Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 2.161 Çözümler 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boş işler 20 Ağustos 2024 #157 mcholmes network dedi: Bu uygulama değil bu çözüm ve bu benim işime yaramaz çünkü aynı hata değil Genişletmek için tıkla... Hata önemli değil direkt USB'yi çalıştırdığında onarımı açıyor mcholmes network dedi: Xp de olmuyor boot manager e giriyor başlamıyor yani Genişletmek için tıkla... Şunu adama 4 saat önce söyleyecektin basit bir cümle
mcholmes network dedi: Bu uygulama değil bu çözüm ve bu benim işime yaramaz çünkü aynı hata değil Genişletmek için tıkla... Hata önemli değil direkt USB'yi çalıştırdığında onarımı açıyor mcholmes network dedi: Xp de olmuyor boot manager e giriyor başlamıyor yani Genişletmek için tıkla... Şunu adama 4 saat önce söyleyecektin basit bir cümle
mcholmes network Centipat Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 242 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2024 #158 Said HtmAGl dedi: Hata önemli değil direkt USB'yi çalıştırdığında onarımı açıyor Şunu adama 4 saat önce söyleyecektin basit bir cümle Genişletmek için tıkla... Evet onarımı açıyor sonra boot.bcd hatası veriyor
Said HtmAGl dedi: Hata önemli değil direkt USB'yi çalıştırdığında onarımı açıyor Şunu adama 4 saat önce söyleyecektin basit bir cümle Genişletmek için tıkla... Evet onarımı açıyor sonra boot.bcd hatası veriyor
haikoloji Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 271 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Başkent Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci : Intel(R) Core(TM) i5-7200U CPU @ 2.50GHz 2.71 GHz Ekran : nVidia Geforce 920MX Ram : SODIMM DDR4 2133Mhz 12GB Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Teknolojileri alanında Mekatronik teknisyeni 20 Ağustos 2024 #159 Harddiskin içerisinde işletim sistemi illaki vardır değil mi?
mcholmes network Centipat Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 242 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2024 #160 haikoloji dedi: Harddiskin içerisinde işletim sistemi illaki vardır değil mi? Genişletmek için tıkla... Var win 7 var
haikoloji dedi: Harddiskin içerisinde işletim sistemi illaki vardır değil mi? Genişletmek için tıkla... Var win 7 var