Rufus ile Windows XP boot yapmıyor

ve şu arşivleri açarken lanet olası WinZip' i kullanmayın doktorlar. 7zip, Winrar (son sürüm) ya da PowerIso kullanın. Download işlemleri yaparken de internet download manager kullanın. Yoksa hayata küsersiniz

ve şu arşivleri açarken lanet olası WinZip' i kullanmayın doktorlar. 7zip ya da PowerIso kullanın. Download işlemleri yaparken de internet download manager kullanın. Yoksa hayata küsersiniz
WinZip'i şuan kurdum denemek için sonra direkt sildim 7zip'i sevmiyorum WinRar yeterli

Zaten ne WinRar ne de Explorer açabildi dosyayı

WinZip'i şuan kurdum denemek için sonra direkt sildim 7zip'i sevmiyorum WinRar yeterli

Zaten ne WinRar ne de Explorer açabildi dosyayı
Winrar 64 bit son sürüm mü kullandın.

Internet Download Manager kullanılması gerekiyor. Tarayıcıdan direkt indirmek eksik dosyalara sebebiyet verir

Arşiv açarken de WinRar son sürüm kullanılması önem arz ediyor. Ben PowerIso kullanıyorum tercihim.

Son düzenleme:
Internet Download Manager kullanılması gerekiyor. Tarayıcıdan direkt indirmek eksik dosyalara sebebiyet verir
Bende var ama devredışı bıraktım çok rahatsız edici iki de bir indirmelere burnunu sokuyor

Şimdi Internet Download Manager ile indirdim gene açılmadı

acaba arşivde bir sıkıntı mı var gitti güzelim arşiv

Son düzenleme:
Kontrol edeyim

Evet haklısınız. Iso dosyası bozulmuş. İçeriği tekrar baştan oluşturuyorum. Hazır olduğunda haber vericem sizlere

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…