mcholmes network Centipat Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 242 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2024 #251 Said HtmAGl dedi: İşe yaradı Eki Görüntüle 2289835 Vay Vay Vay Ekranın tamamına sığdırınca modern havası veriyor Genişletmek için tıkla... Ben daha indiriyorum Said HtmAGl dedi: İşe yaradı Eki Görüntüle 2289835 Vay Vay Vay Ekranın tamamına sığdırınca modern havası veriyor Genişletmek için tıkla... windows+r tuşuna basıp winver yazıp ekran görüntüsü atabilir misin
Said HtmAGl dedi: İşe yaradı Eki Görüntüle 2289835 Vay Vay Vay Ekranın tamamına sığdırınca modern havası veriyor Genişletmek için tıkla... Ben daha indiriyorum Said HtmAGl dedi: İşe yaradı Eki Görüntüle 2289835 Vay Vay Vay Ekranın tamamına sığdırınca modern havası veriyor Genişletmek için tıkla... windows+r tuşuna basıp winver yazıp ekran görüntüsü atabilir misin
Said HtmAGl Kilopat Pencere Uzmanı Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 2.161 Çözümler 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boş işler 21 Ağustos 2024 #252 mcholmes network dedi: Ben daha indiriyorum windows+r tuşuna basıp winver yazıp ekran görüntüsü atabilir misin Genişletmek için tıkla...
mcholmes network dedi: Ben daha indiriyorum windows+r tuşuna basıp winver yazıp ekran görüntüsü atabilir misin Genişletmek için tıkla...
mcholmes network Centipat Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 242 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2024 #253 Said HtmAGl dedi: Eki Görüntüle 2289838 Genişletmek için tıkla... hımmmmmm iyi 5.1 kullanıyor Said HtmAGl dedi: Eki Görüntüle 2289838 Genişletmek için tıkla... Allahın cezası bilgisayar yine hata veriyor @Said HtmAGl Son düzenleme: 21 Ağustos 2024
Said HtmAGl dedi: Eki Görüntüle 2289838 Genişletmek için tıkla... hımmmmmm iyi 5.1 kullanıyor Said HtmAGl dedi: Eki Görüntüle 2289838 Genişletmek için tıkla... Allahın cezası bilgisayar yine hata veriyor @Said HtmAGl
Said HtmAGl Kilopat Pencere Uzmanı Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 2.161 Çözümler 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boş işler 21 Ağustos 2024 #254 mcholmes network dedi: hımmmmmm iyi 5.1 kullanıyor Allahın cezası bilgisayar yine hata veriyor @Said HtmAGl Genişletmek için tıkla... ıhmm :/ Noldu gene
mcholmes network dedi: hımmmmmm iyi 5.1 kullanıyor Allahın cezası bilgisayar yine hata veriyor @Said HtmAGl Genişletmek için tıkla... ıhmm :/ Noldu gene
mcholmes network Centipat Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 242 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2024 #255 Said HtmAGl dedi: ıhmm :/ Noldu gene Genişletmek için tıkla... Aynı hata boot\bcr
Said HtmAGl Kilopat Pencere Uzmanı Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 2.161 Çözümler 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boş işler 21 Ağustos 2024 #256 mcholmes network dedi: Aynı hata boot\bcr Genişletmek için tıkla... USB'yi başlatınca mı? Hiç kuruluma giremiyor musun?
mcholmes network dedi: Aynı hata boot\bcr Genişletmek için tıkla... USB'yi başlatınca mı? Hiç kuruluma giremiyor musun?
mcholmes network Centipat Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 242 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2024 #257 Said HtmAGl dedi: USB'yi başlatınca mı? Hiç kuruluma giremiyor musun? Genişletmek için tıkla... sanırım xp nin usb ile arası yok Said HtmAGl dedi: USB'yi başlatınca mı? Hiç kuruluma giremiyor musun? Genişletmek için tıkla... Şöyle bir video buldum Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Said HtmAGl dedi: USB'yi başlatınca mı? Hiç kuruluma giremiyor musun? Genişletmek için tıkla... USB Flash Bellekten Windows XP Kurulumu (Bootable USB Windows XP) bunu buldum bide
Said HtmAGl dedi: USB'yi başlatınca mı? Hiç kuruluma giremiyor musun? Genişletmek için tıkla... sanırım xp nin usb ile arası yok Said HtmAGl dedi: USB'yi başlatınca mı? Hiç kuruluma giremiyor musun? Genişletmek için tıkla... Şöyle bir video buldum Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Said HtmAGl dedi: USB'yi başlatınca mı? Hiç kuruluma giremiyor musun? Genişletmek için tıkla... USB Flash Bellekten Windows XP Kurulumu (Bootable USB Windows XP) bunu buldum bide
Said HtmAGl Kilopat Pencere Uzmanı Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 2.161 Çözümler 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boş işler 21 Ağustos 2024 #258 mcholmes network dedi: sanırım xp nin usb ile arası yok Genişletmek için tıkla... Ne demek oluyor bu?
mcholmes network dedi: sanırım xp nin usb ile arası yok Genişletmek için tıkla... Ne demek oluyor bu?
mcholmes network Centipat Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 242 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2024 #259 Said HtmAGl dedi: Ne demek oluyor bu? Genişletmek için tıkla... Usb ile başlamıyor anlamında
Said HtmAGl Kilopat Pencere Uzmanı Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 2.161 Çözümler 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boş işler 21 Ağustos 2024 #260 mcholmes network dedi: Usb ile başlamıyor anlamında Genişletmek için tıkla... Ya işte Windows'u hiç bir şekilde başlatamazsın bir şekilde bir işletim sistemiyle bcd'yi onarman lazım ama bilgisayarın içinde olmak zorunda
mcholmes network dedi: Usb ile başlamıyor anlamında Genişletmek için tıkla... Ya işte Windows'u hiç bir şekilde başlatamazsın bir şekilde bir işletim sistemiyle bcd'yi onarman lazım ama bilgisayarın içinde olmak zorunda