mcholmes network Centipat Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 242 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2024 #281 Said HtmAGl dedi: Dene bakalım Genişletmek için tıkla... Buldum server 2003 kursam
Said HtmAGl Kilopat Pencere Uzmanı Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 2.161 Çözümler 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boş işler 21 Ağustos 2024 #282 mcholmes network dedi: Sanal makine yi mi Genişletmek için tıkla... Bu program tamir için değil mi? mcholmes network dedi: Buldum server 2003 kursam Genişletmek için tıkla... Muhtemelen gene olmaz
mcholmes network dedi: Sanal makine yi mi Genişletmek için tıkla... Bu program tamir için değil mi? mcholmes network dedi: Buldum server 2003 kursam Genişletmek için tıkla... Muhtemelen gene olmaz
mcholmes network Centipat Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 242 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2024 #283 Said HtmAGl dedi: Neden ki? Genişletmek için tıkla... Sata desteği varsa tabii eğer Said HtmAGl dedi: Bu program tamir için değil mi? Muhtemelen gene olmaz Genişletmek için tıkla... evet ama vazgeçtim bir şey deneyeceğim ve risk alacağım Said HtmAGl dedi: Bu program tamir için değil mi? Muhtemelen gene olmaz Genişletmek için tıkla... Niye sata desteği yok mu
Said HtmAGl dedi: Neden ki? Genişletmek için tıkla... Sata desteği varsa tabii eğer Said HtmAGl dedi: Bu program tamir için değil mi? Muhtemelen gene olmaz Genişletmek için tıkla... evet ama vazgeçtim bir şey deneyeceğim ve risk alacağım Said HtmAGl dedi: Bu program tamir için değil mi? Muhtemelen gene olmaz Genişletmek için tıkla... Niye sata desteği yok mu
Said HtmAGl Kilopat Pencere Uzmanı Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 2.161 Çözümler 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boş işler 21 Ağustos 2024 #284 mcholmes network dedi: Sata desteği varsa tabii eğer evet ama vazgeçtim bir şey deneyeceğim ve risk alacağım Genişletmek için tıkla... Kendi bilgisayarına deneyeceksin o şeyi değil mi dual boot falan mı mcholmes network dedi: Niye sata desteği yok mu Genişletmek için tıkla... Yok ondan değil gene BCD olayı olmayacaktır
mcholmes network dedi: Sata desteği varsa tabii eğer evet ama vazgeçtim bir şey deneyeceğim ve risk alacağım Genişletmek için tıkla... Kendi bilgisayarına deneyeceksin o şeyi değil mi dual boot falan mı mcholmes network dedi: Niye sata desteği yok mu Genişletmek için tıkla... Yok ondan değil gene BCD olayı olmayacaktır
mcholmes network Centipat Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 242 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2024 #285 Said HtmAGl dedi: Kendi bilgisayarına deneyeceksin o şeyi değil mi dual boot falan mı Genişletmek için tıkla... hayır o bilgisayara kuracağım
Said HtmAGl dedi: Kendi bilgisayarına deneyeceksin o şeyi değil mi dual boot falan mı Genişletmek için tıkla... hayır o bilgisayara kuracağım
Said HtmAGl Kilopat Pencere Uzmanı Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 2.161 Çözümler 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boş işler 21 Ağustos 2024 #286 mcholmes network dedi: hayır o bilgisayara kuracağım Genişletmek için tıkla... O zaman o bilgisayarda yaptığın şey nasıl bir risk olmuş oluyor Neyse sen yap istediğini
mcholmes network dedi: hayır o bilgisayara kuracağım Genişletmek için tıkla... O zaman o bilgisayarda yaptığın şey nasıl bir risk olmuş oluyor Neyse sen yap istediğini
mcholmes network Centipat Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 242 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2024 #287 Said HtmAGl dedi: O zaman o bilgisayarda yaptığın şey nasıl bir risk olmuş oluyor Genişletmek için tıkla... Şöyle kitlenme olayı olabilir mesela ben kendi bilgisayarıma windows server 2022 kurmuştum sonra bilgisayar kitlenmişti.
Said HtmAGl dedi: O zaman o bilgisayarda yaptığın şey nasıl bir risk olmuş oluyor Genişletmek için tıkla... Şöyle kitlenme olayı olabilir mesela ben kendi bilgisayarıma windows server 2022 kurmuştum sonra bilgisayar kitlenmişti.
Said HtmAGl Kilopat Pencere Uzmanı Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 2.161 Çözümler 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boş işler 21 Ağustos 2024 #288 mcholmes network dedi: Şöyle kitlenme olayı olabilir mesela ben kendi bilgisayarıma windows server 2022 kurmuştum sonra bilgisayar kitlenmişti. Genişletmek için tıkla... Halledilir Sen yap şimdi belki beğenirsin sonucu
mcholmes network dedi: Şöyle kitlenme olayı olabilir mesela ben kendi bilgisayarıma windows server 2022 kurmuştum sonra bilgisayar kitlenmişti. Genişletmek için tıkla... Halledilir Sen yap şimdi belki beğenirsin sonucu
mcholmes network Centipat Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 242 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2024 #289 Said HtmAGl dedi: Halledilir Sen yap şimdi belki beğenirsin sonucu Genişletmek için tıkla... Windows Server 2003 R2 Enterprise Edition with SP2 (Turkish) : Microsoft : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive Turkish Version of Windows Server 2003 R2 Enterprise Edition with SP2 archive.org Said HtmAGl dedi: Halledilir Sen yap şimdi belki beğenirsin sonucu Genişletmek için tıkla... X32 midir bu iso Son düzenleme: 21 Ağustos 2024
Said HtmAGl dedi: Halledilir Sen yap şimdi belki beğenirsin sonucu Genişletmek için tıkla... Windows Server 2003 R2 Enterprise Edition with SP2 (Turkish) : Microsoft : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive Turkish Version of Windows Server 2003 R2 Enterprise Edition with SP2 archive.org Said HtmAGl dedi: Halledilir Sen yap şimdi belki beğenirsin sonucu Genişletmek için tıkla... X32 midir bu iso
Said HtmAGl Kilopat Pencere Uzmanı Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 2.161 Çözümler 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boş işler 21 Ağustos 2024 #290 mcholmes network dedi: Windows Server 2003 R2 Enterprise Edition with SP2 (Turkish) : Microsoft : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive Turkish Version of Windows Server 2003 R2 Enterprise Edition with SP2 archive.org X32 midir bu iso Genişletmek için tıkla... 32 bit
mcholmes network dedi: Windows Server 2003 R2 Enterprise Edition with SP2 (Turkish) : Microsoft : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive Turkish Version of Windows Server 2003 R2 Enterprise Edition with SP2 archive.org X32 midir bu iso Genişletmek için tıkla... 32 bit