Rufus ile Windows XP boot yapmıyor

Formata tekrar başlar gibi yap; dil, ülke seçim alanı falan geldiğine Shift+F10 bas.
CMD ekranı açılacak. Oraya şu kodları gir;
bootrec /rebuildBCD
enter bas
Böyle hatalar olur. Normal. Eski anakart üzerinde XP formatı sonuçta

Arkadaş oraya ulaşamıyor diye biliyorum usb'ye girşte Boot Manager hatası alıyor galiba
Hangi alana gelebiliyorsa orada SHIFT+F10 basılacak

Format esnasında gelebildiği yer neresi ise; orada Shift+F10 yemesi lazım.

Sadece Boot Manager'ın olduğu bir seneryoda işletim sistemi var olarak kabul edilmez yani cmd yok
flash içerisinde herhangi bir işletim sistemi iso dosyası olması yeter. Hata şu şekilde olur genelde;

File:\boot\BCD Error code: 0xc000014c​

dimi?

Hata kodu önemli değil BCD gitmiş bcd'nin düzgün oluşturulmadığı bir seneryoda işletim sistemi tabiiki çalışmaz onarılması lazım ama sıkıntı bunun Windows kurulumunun kurulu olduğu bir usb'de olması.

Formata tekrar başlar gibi yap; dil, ülke seçim alanı falan geldiğine Shift+F10 bas.
CMD ekranı açılacak. Oraya şu kodları gir;
bootrec /rebuildBCD
enter bas
Windows başlamıyor direkt bu hata çıkıyor

Hayır hata kodu 0xc0000001

Arkadaş oraya ulaşamıyor diye biliyorum usb'ye girşte Boot Manager hatası alıyor galiba
Evet

Windows başlamıyor direkt bu hata çıkıyor

Hayır hata kodu 0xc0000001

Evet
Ya aslında uğraşacak olursan düzgün bir bcd dosyasını usb'nin Boot partition'nunun içinedeki bcd dosyasıyla değiştirip belki çalıştırabilirsin ama işte cmd olmadığı için kendi bilgisayarında yapman lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…