reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.503 Çözümler 776 14 Ekim 2022 #11 Doğru tornavidayı kullandığınızdan emin misiniz?
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.972 Çözümler 246 14 Ekim 2022 #12 DaffyGraphic dedi: İlerledi, bitti. Sorun şu ki SSD'in vidasını açamıyorum, paslanmış gibi bir şey, vidalama aleti oturuyor ama, dönmüyor, çok zor. Genişletmek için tıkla... SSD'nin neden vidasını açıyorsunuz? USB'den boot edip kurabilirsiniz.
DaffyGraphic dedi: İlerledi, bitti. Sorun şu ki SSD'in vidasını açamıyorum, paslanmış gibi bir şey, vidalama aleti oturuyor ama, dönmüyor, çok zor. Genişletmek için tıkla... SSD'nin neden vidasını açıyorsunuz? USB'den boot edip kurabilirsiniz.
DaffyGraphic Centipat Katılım 7 Mart 2022 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2022 #13 ReloadingData dedi: SSD'nin neden vidasını açıyorsunuz? USB'den boot edip kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam HDD var şu an bende, yeni SSD aldım, onu takıp öyle Windows kuracağım. reptile dedi: Doğru tornavidayı kullandığınızdan emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet, diğer vidaları açtığımda rahatça açılıyor, sıkıntı bunda.
ReloadingData dedi: SSD'nin neden vidasını açıyorsunuz? USB'den boot edip kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam HDD var şu an bende, yeni SSD aldım, onu takıp öyle Windows kuracağım. reptile dedi: Doğru tornavidayı kullandığınızdan emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet, diğer vidaları açtığımda rahatça açılıyor, sıkıntı bunda.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.503 Çözümler 776 14 Ekim 2022 #14 Hafiften zorlayarak açmaya çalışın. Görselini atma ihtimaliniz varsa görsel paylaşın bakalım.
DaffyGraphic Centipat Katılım 7 Mart 2022 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2022 #15 reptile dedi: Hafiften zorlayarak açmaya çalışın. Görselini atma ihtimaliniz varsa görsel paylaşın bakalım. Genişletmek için tıkla... onuda hallettim, şimdi SSD yuvasındaki 4 vidadan 3ünü söktüm, 1 tanesi kaldı açılmıyor, yeniden monteledim.
reptile dedi: Hafiften zorlayarak açmaya çalışın. Görselini atma ihtimaliniz varsa görsel paylaşın bakalım. Genişletmek için tıkla... onuda hallettim, şimdi SSD yuvasındaki 4 vidadan 3ünü söktüm, 1 tanesi kaldı açılmıyor, yeniden monteledim.