Rufus ile Windows yazma sonrası USB bellek gözükmüyor

Makaleler
1
Daha fazla  
Sorunsuz çalışan SanDisk 8 GB USB belleğimin içine Rufus ile Windows 10 ISO dosyası yazarken bir sorunla karşılaştım ve USB belleğimin kapasitesi 512KB'ye düştü. Sonrasında çözüm için birkaç makale okudum ve okuduğum makale yanlış çıktı. Yöntemde Aygıt Yöneticisinden, Evrensel Seri Veri Yolu Denetleyicilerine girip USB belleğimi bulmam ve sağ tıklayıp çıkar demem gerektiği yazıyordu. Yazanı yaptıktan sonra USB belleğim hiçbir şekilde gözükmemeye başladı. CMD'yi açıp sırasıyla diskpart ve list disk komutlarını yazdığım halde orada da USB belleğim gözükmüyor. Kafayı yemek üzereyim. Yardımcı olursanız sevinirim.

SanDisk USB yazıyor aygıt yöneticisinde oraya çift tıkla sürücü bölümüne gel ve oradan sürücüyü güncelleştire tıkla.
@Gentos Sonuç ne?

Son düzenleme:
SanDisk USB yazıyor aygıt yöneticisinde oraya çift tıkla sürücü bölümüne gel ve oradan sürücüyü güncelleştire tıkla.
@Gentos Sonuç ne?
Otomatik olarak ara seçeneğine tıkladığım zaman bulunamadı diyor, el ile güncellemeye çalıştığım zamanda da bu aygıt başlatılamıyor diyor.

Rufus ile ISO yazdıktan sonra USB diskler bölünüyor ve parçalanıyor. Çok fazla ISO yazdırdığım için bu sorunla çok fazla karşılaşmıştım. Bunu Windows'tan çözmek için yanlış hatırlamıyorsam formatter silicon Power veya SP USB Flash Drive Recovery Software'i kullanmıştım. Fakat yine de sorun çözülmüyorsa Windows olmayan farklı sistemlerde USB'yi biçimlendirmiştim. Seçenekleri şöyle sıralayabilirim:
USB'yi Linux bir sistemde biçimlendirirseniz sorun çözülebilir.
USB'yi Android telefonunuza takarak biçimlendirirseniz sorun çözülebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…