ALPER3452 Picopat Katılım 15 Nisan 2025 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #31 Della.dd dedi: Hocam aygıt varsayılanlarını geri yükleye basın. Biçimlendirin ve sonra BIOS'a tekrar bir bakın görecek mi? Genişletmek için tıkla... Ama biçimlendirirsek de bütün veriler yine silecek Biçimlendireyim mi peki şimdi ben. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Nisan 2025
Della.dd dedi: Hocam aygıt varsayılanlarını geri yükleye basın. Biçimlendirin ve sonra BIOS'a tekrar bir bakın görecek mi? Genişletmek için tıkla... Ama biçimlendirirsek de bütün veriler yine silecek Biçimlendireyim mi peki şimdi ben.
Della.dd Decapat Katılım 25 Ağustos 2024 Mesajlar 2.625 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #32 ALPER3452 dedi: ama biçimlendirirsek de bütün veriler yine silicek Genişletmek için tıkla... Yeniden yazdırıcaz hocam ama başka bir seçeneğimiz yok gibi. @Einstein hocam bir baksa. ALPER3452 dedi: Ama biçimlendirirsek de bütün veriler yine silecek Biçimlendireyim mi peki şimdi ben. Genişletmek için tıkla... Einstein hocama bir soralım yine de.
ALPER3452 dedi: ama biçimlendirirsek de bütün veriler yine silicek Genişletmek için tıkla... Yeniden yazdırıcaz hocam ama başka bir seçeneğimiz yok gibi. @Einstein hocam bir baksa. ALPER3452 dedi: Ama biçimlendirirsek de bütün veriler yine silecek Biçimlendireyim mi peki şimdi ben. Genişletmek için tıkla... Einstein hocama bir soralım yine de.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.247 Çözümler 603 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #33 ALPER3452 dedi: @ALPER3452 @Della.dd @Einstein Siz buradamısnız forcess bey. Genişletmek için tıkla... Bu sisteme Windows 10 bile ağır gelir. Windows 10 LTSC sürümleri deneyebilirsiniz.
ALPER3452 dedi: @ALPER3452 @Della.dd @Einstein Siz buradamısnız forcess bey. Genişletmek için tıkla... Bu sisteme Windows 10 bile ağır gelir. Windows 10 LTSC sürümleri deneyebilirsiniz.
Della.dd Decapat Katılım 25 Ağustos 2024 Mesajlar 2.625 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #34 Einstein dedi: Bu sisteme Windows 10 bile ağır gelir. Windows 10 LTSC sürümleri deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... E hocam USB görmezken nasıl LTSC kuralım? Bence USB'yi biçimlendirelim ve rufus ile MBR+ FAT32 ile yazdıralım o sefer görmesse anakartın kusuru.
Einstein dedi: Bu sisteme Windows 10 bile ağır gelir. Windows 10 LTSC sürümleri deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... E hocam USB görmezken nasıl LTSC kuralım? Bence USB'yi biçimlendirelim ve rufus ile MBR+ FAT32 ile yazdıralım o sefer görmesse anakartın kusuru.
ALPER3452 Picopat Katılım 15 Nisan 2025 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #35 Ama ben Windows 10'un Pro versiyonunu akıcı kullanıyorum SSD var USB biçimlendireyim mi hocalarım? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Nisan 2025
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.247 Çözümler 603 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #36 Della.dd dedi: E hocam USB görmezken nasıl LTSC kuralım? Bence USB'yi biçimlendirelim ve Rufus ile MBR+ FAT32 ile yazdıralım o sefer görmesse anakartın kusuru. Genişletmek için tıkla... Ben baktığımda BIOS'ta USB gözüküyordu. Farklı bir şey yaptıysa bilmiyorum.
Della.dd dedi: E hocam USB görmezken nasıl LTSC kuralım? Bence USB'yi biçimlendirelim ve Rufus ile MBR+ FAT32 ile yazdıralım o sefer görmesse anakartın kusuru. Genişletmek için tıkla... Ben baktığımda BIOS'ta USB gözüküyordu. Farklı bir şey yaptıysa bilmiyorum.
ALPER3452 Picopat Katılım 15 Nisan 2025 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #37 Hocam o dediğiniz Windows 10'a atıyor. USB biçimlendireyim mi? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Nisan 2025
Della.dd Decapat Katılım 25 Ağustos 2024 Mesajlar 2.625 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #38 Re. Einstein dedi: Ben baktığımda BIOS'ta USB gözüküyordu. Farklı bir şey yaptıysa bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Removable olanı seçince Windows'a atıyormuş bu da format biçimiyle alakalı. Bir. ALPER3452 dedi: Hocam o dediğiniz Windows 10'a atıyor. USB biçimlendireyim mi? Genişletmek için tıkla... Biçimlendir ve Rufus'a yazdırırken beni çağır. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Nisan 2025
Re. Einstein dedi: Ben baktığımda BIOS'ta USB gözüküyordu. Farklı bir şey yaptıysa bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Removable olanı seçince Windows'a atıyormuş bu da format biçimiyle alakalı. Bir. ALPER3452 dedi: Hocam o dediğiniz Windows 10'a atıyor. USB biçimlendireyim mi? Genişletmek için tıkla... Biçimlendir ve Rufus'a yazdırırken beni çağır.
ALPER3452 Picopat Katılım 15 Nisan 2025 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #39 Ama BIOS'ta USB'nin mesela oyun diye nasıl kaydettiysek öyle gözükmesi gerekmiyor mu? Gitmeyin hocam. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Nisan 2025
Ama BIOS'ta USB'nin mesela oyun diye nasıl kaydettiysek öyle gözükmesi gerekmiyor mu? Gitmeyin hocam.
Della.dd Decapat Katılım 25 Ağustos 2024 Mesajlar 2.625 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #40 ALPER3452 dedi: ama biostsa usbnin mesela OYUN diye nasıl kaydettiysek öyle gözükmesi gerekmiyor mu Genişletmek için tıkla... Hayır aygıt kimliği olarak geçer o hocam. Markası TOSHİBA İse mesela TOSHIBA16XD23_55 falan diye geçer.
ALPER3452 dedi: ama biostsa usbnin mesela OYUN diye nasıl kaydettiysek öyle gözükmesi gerekmiyor mu Genişletmek için tıkla... Hayır aygıt kimliği olarak geçer o hocam. Markası TOSHİBA İse mesela TOSHIBA16XD23_55 falan diye geçer.