Rufus indirmeden Windows 11 nasıl kurulur?

darkness9

Decapat
Daha fazla  
Rufus indirmeden USB bellek üzerine Windows 11 indirip kurabilir miyim yeni bilgisayarıma yoksa illa Rufus'la ISO dosyası olarak mı kurulum yapmam lazım? Zamanım kısıtlı acil dönerseniz sevinirim.

Ventoy ile kurun.

Rufus yardımı ile yapmanız daha iyi olur, iyi Sosyaller!

Windows 10 yüklü ise Windows'un sitesinden bu uygulamayı yükleyerek Windows 11'i kurabilirsiniz.
hocam sıfır bilgisayara kurulum yapacagız direkt usb dosyasının içine indirsek olmaz mı ventoy rufus ile ugrasmadan onu soruyorum yoksa bende rufusla kurulum yapmayı biliyorum rufussuz olmaz mı

Hocam sıfır bilgisayara kurulum yapacagız direkt USB dosyasının içine indirsek olmaz mı Ventoy Rufus ile ugrasmadan onu soruyorum yoksa bende Rufus'la kurulum yapmayı biliyorum rufussuz olmaz mı?

Hayır Rufus ile ventoysuz olmaz.

Hocam sıfır bilgisayara kurulum yapacagız direkt USB dosyasının içine indirsek olmaz mı Ventoy Rufus ile ugrasmadan onu soruyorum yoksa bende Rufus'la kurulum yapmayı biliyorum rufussuz olmaz mı?

Boot hatası alırsınız büyük ihtimalle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…