D darkness9 Decapat Katılım 9 Eylül 2021 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2024 #1 Rufus indirmeden USB bellek üzerine Windows 11 indirip kurabilir miyim yeni bilgisayarıma yoksa illa Rufus'la ISO dosyası olarak mı kurulum yapmam lazım? Zamanım kısıtlı acil dönerseniz sevinirim.
Rufus indirmeden USB bellek üzerine Windows 11 indirip kurabilir miyim yeni bilgisayarıma yoksa illa Rufus'la ISO dosyası olarak mı kurulum yapmam lazım? Zamanım kısıtlı acil dönerseniz sevinirim.
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 29 Nisan 2024 #2 Ventoy ile kurun.
AquariusSs Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 228 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2024 #3 Rufus yardımı ile yapmanız daha iyi olur, iyi Sosyaller!
Kerim Demirkaynak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 1.177 Makaleler 2 Çözümler 13 Yer Düzce 29 Nisan 2024 #4 Windows media creation tool ile de kurabilirsiniz, USB gerekmeden.
D darkness9 Decapat Katılım 9 Eylül 2021 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2024 #5 Kerim Demirkaynak dedi: Windows media creation tool ile de kurabilirsiniz, USB gerekmeden. Genişletmek için tıkla... O nasıl hocam usb belleğe atmadan nasıl kuracagız
Kerim Demirkaynak dedi: Windows media creation tool ile de kurabilirsiniz, USB gerekmeden. Genişletmek için tıkla... O nasıl hocam usb belleğe atmadan nasıl kuracagız
Kerim Demirkaynak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 1.177 Makaleler 2 Çözümler 13 Yer Düzce 29 Nisan 2024 #6 darkness9 dedi: O nasıl hocam usb belleğe atmadan nasıl kuracagız Genişletmek için tıkla... Windows 10 yüklü ise Windows'un sitesinden bu uygulamayı yükleyerek Windows 11'i kurabilirsiniz.
darkness9 dedi: O nasıl hocam usb belleğe atmadan nasıl kuracagız Genişletmek için tıkla... Windows 10 yüklü ise Windows'un sitesinden bu uygulamayı yükleyerek Windows 11'i kurabilirsiniz.
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 29 Nisan 2024 #7 darkness9 dedi: O nasıl hocam USB belleğe atmadan nasıl kuracagız. Genişletmek için tıkla... Ventoy ile USB kurun. Sonra ISO dosyasını kopyalayıp USB belleğin içine atın. Sonra boot edin.
darkness9 dedi: O nasıl hocam USB belleğe atmadan nasıl kuracagız. Genişletmek için tıkla... Ventoy ile USB kurun. Sonra ISO dosyasını kopyalayıp USB belleğin içine atın. Sonra boot edin.
D darkness9 Decapat Katılım 9 Eylül 2021 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2024 #8 Kerim Demirkaynak dedi: Windows 10 yüklü ise Windows'un sitesinden bu uygulamayı yükleyerek Windows 11'i kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... hocam sıfır bilgisayara kurulum yapacagız direkt usb dosyasının içine indirsek olmaz mı ventoy rufus ile ugrasmadan onu soruyorum yoksa bende rufusla kurulum yapmayı biliyorum rufussuz olmaz mı
Kerim Demirkaynak dedi: Windows 10 yüklü ise Windows'un sitesinden bu uygulamayı yükleyerek Windows 11'i kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... hocam sıfır bilgisayara kurulum yapacagız direkt usb dosyasının içine indirsek olmaz mı ventoy rufus ile ugrasmadan onu soruyorum yoksa bende rufusla kurulum yapmayı biliyorum rufussuz olmaz mı
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 29 Nisan 2024 #9 darkness9 dedi: Hocam sıfır bilgisayara kurulum yapacagız direkt USB dosyasının içine indirsek olmaz mı Ventoy Rufus ile ugrasmadan onu soruyorum yoksa bende Rufus'la kurulum yapmayı biliyorum rufussuz olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Hayır Rufus ile ventoysuz olmaz.
darkness9 dedi: Hocam sıfır bilgisayara kurulum yapacagız direkt USB dosyasının içine indirsek olmaz mı Ventoy Rufus ile ugrasmadan onu soruyorum yoksa bende Rufus'la kurulum yapmayı biliyorum rufussuz olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Hayır Rufus ile ventoysuz olmaz.
AquariusSs Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 228 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2024 #10 darkness9 dedi: Hocam sıfır bilgisayara kurulum yapacagız direkt USB dosyasının içine indirsek olmaz mı Ventoy Rufus ile ugrasmadan onu soruyorum yoksa bende Rufus'la kurulum yapmayı biliyorum rufussuz olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Boot hatası alırsınız büyük ihtimalle.
darkness9 dedi: Hocam sıfır bilgisayara kurulum yapacagız direkt USB dosyasının içine indirsek olmaz mı Ventoy Rufus ile ugrasmadan onu soruyorum yoksa bende Rufus'la kurulum yapmayı biliyorum rufussuz olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Boot hatası alırsınız büyük ihtimalle.