Kerim Demirkaynak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 1.177 Makaleler 2 Çözümler 13 Yer Düzce 29 Nisan 2024 #11 darkness9 dedi: hocam sıfır bilgisayara kurulum yapacagız direkt usb dosyasının içine indirsek olmaz mı ventoy rufus ile ugrasmadan onu soruyorum yoksa bende rufusla kurulum yapmayı biliyorum rufussuz olmaz mı Genişletmek için tıkla... Olmaz.
darkness9 dedi: hocam sıfır bilgisayara kurulum yapacagız direkt usb dosyasının içine indirsek olmaz mı ventoy rufus ile ugrasmadan onu soruyorum yoksa bende rufusla kurulum yapmayı biliyorum rufussuz olmaz mı Genişletmek için tıkla... Olmaz.
D darkness9 Decapat Katılım 9 Eylül 2021 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2024 #12 tamamdır teşekkürler, rufusun hangi sürümünü indirmemiz gerekiyor peki windows 11 için
Kerim Demirkaynak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 1.177 Makaleler 2 Çözümler 13 Yer Düzce 29 Nisan 2024 #13 darkness9 dedi: tamamdır teşekkürler, rufusun hangi sürümünü indirmemiz gerekiyor peki windows 11 için Genişletmek için tıkla... Son sürümünü indirin.
darkness9 dedi: tamamdır teşekkürler, rufusun hangi sürümünü indirmemiz gerekiyor peki windows 11 için Genişletmek için tıkla... Son sürümünü indirin.
Kerim Demirkaynak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 1.177 Makaleler 2 Çözümler 13 Yer Düzce 29 Nisan 2024 #15 darkness9 dedi: Eki Görüntüle 2182204 Genişletmek için tıkla... 4.4 x86 sürümünü indirin.
D darkness9 Decapat Katılım 9 Eylül 2021 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2024 #16 rufusta en üsttekini altta da işaretlediğimi indiriyorum hocam Kerim Demirkaynak dedi: 4.4 x86 sürümünü indirin. Genişletmek için tıkla... tamamdır hocam kurulum yaptım rufusla parola yanlıs hatası verdi ne yapmam lazım Son düzenleme: 30 Nisan 2024
rufusta en üsttekini altta da işaretlediğimi indiriyorum hocam Kerim Demirkaynak dedi: 4.4 x86 sürümünü indirin. Genişletmek için tıkla... tamamdır hocam kurulum yaptım rufusla parola yanlıs hatası verdi ne yapmam lazım
Kerim Demirkaynak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 1.177 Makaleler 2 Çözümler 13 Yer Düzce 30 Nisan 2024 #17 darkness9 dedi: rufusta en üsttekini altta da işaretlediğimi indiriyorum hocam tamamdır hocam kurulum yaptım rufusla parola yanlıs hatası verdi ne yapmam lazım Genişletmek için tıkla... Görüntüsü var mı hocam?
darkness9 dedi: rufusta en üsttekini altta da işaretlediğimi indiriyorum hocam tamamdır hocam kurulum yaptım rufusla parola yanlıs hatası verdi ne yapmam lazım Genişletmek için tıkla... Görüntüsü var mı hocam?
D darkness9 Decapat Katılım 9 Eylül 2021 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2024 #18 buyur hocam masaaüstü gelmeden böyle bir hata verdi direkt Dosya Ekleri IMG-20240430-WA0000.jpeg 62,6 KB · Görüntüleme: 21
Kerim Demirkaynak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 1.177 Makaleler 2 Çözümler 13 Yer Düzce 30 Nisan 2024 #19 darkness9 dedi: buyur hocam masaaüstü gelmeden böyle bir hata verdi direkt Genişletmek için tıkla... Aynı durumu yaşayanlar olmuş. Sanırım şifre girmeden entera basınca oluyor. Çözüldü: Rufus ile formak attım, Rufus şifre girmiş PC elimden gitti, Rufus PC'mi çaldı. Rufus ile temiz başlangıç yaptım ve yaparken thetn diye bir kullanıcı oluşturmasını istedim fakat şifre koymuş giremiyorum. www.technopat.net
darkness9 dedi: buyur hocam masaaüstü gelmeden böyle bir hata verdi direkt Genişletmek için tıkla... Aynı durumu yaşayanlar olmuş. Sanırım şifre girmeden entera basınca oluyor. Çözüldü: Rufus ile formak attım, Rufus şifre girmiş PC elimden gitti, Rufus PC'mi çaldı. Rufus ile temiz başlangıç yaptım ve yaparken thetn diye bir kullanıcı oluşturmasını istedim fakat şifre koymuş giremiyorum. www.technopat.net
D darkness9 Decapat Katılım 9 Eylül 2021 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2024 #20 hocam şifre yazma yeri gelmiyor şimdi 10 kurmaya calısıyorum silmem gerekiyor mu bu 11 i ne yapmam lazım
hocam şifre yazma yeri gelmiyor şimdi 10 kurmaya calısıyorum silmem gerekiyor mu bu 11 i ne yapmam lazım