Ousia Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.349 Çözümler 11 15 Temmuz 2023 #1 ISO dosyası içeriği kopyalanıyor %100 oldu fakat yanlışlıkla başlata bastım, ne yapmam lazım?
Fatihkerem0023 Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 3.037 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2023 #2 Flash belleği biçimlendir tekrar yap.
flashneuron Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Kasım 2019 Mesajlar 1.702 Çözümler 3 15 Temmuz 2023 #3 Fatihkerem0023 dedi: Flash belleği biçimlendir tekrar yap. Genişletmek için tıkla... Zaten her başlat'a bastığında Rufus flash'ı temizliyor. Konu sahibinin, başlat butonuna 2. defa basması hiçbir sorun teşkil etmez. 2. işlemin bitmesini bekleyip işine devam edebilirsin.
Fatihkerem0023 dedi: Flash belleği biçimlendir tekrar yap. Genişletmek için tıkla... Zaten her başlat'a bastığında Rufus flash'ı temizliyor. Konu sahibinin, başlat butonuna 2. defa basması hiçbir sorun teşkil etmez. 2. işlemin bitmesini bekleyip işine devam edebilirsin.
Fatihkerem0023 Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 3.037 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2023 #4 flashneuron dedi: Zaten her başlat'a bastığında Rufus Flash'ı temizliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam aynı sorunu yaşadım temizledikten sonra kurarken fat biçimini değiştiriyor bende o sorunu bugün çözdüm aldığım hatayı size atabilirim isterseniz.
flashneuron dedi: Zaten her başlat'a bastığında Rufus Flash'ı temizliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam aynı sorunu yaşadım temizledikten sonra kurarken fat biçimini değiştiriyor bende o sorunu bugün çözdüm aldığım hatayı size atabilirim isterseniz.
kopkeliekmek Hectopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 4.925 Çözümler 31 15 Temmuz 2023 #5 Ousia dedi: ISO dosyası içeriği kopyalanıyor %100 oldu fakat yanlışlıkla başlata bastım, ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Dostum tekrar başlat. Dünyanın sonu değil. Arkadaşın dediği gibi yeniden başlat. Her ISO yazdırdığında zaten sana soruyor biçimlendireceğim diye.
Ousia dedi: ISO dosyası içeriği kopyalanıyor %100 oldu fakat yanlışlıkla başlata bastım, ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Dostum tekrar başlat. Dünyanın sonu değil. Arkadaşın dediği gibi yeniden başlat. Her ISO yazdırdığında zaten sana soruyor biçimlendireceğim diye.