Rufus ISO dosyasını görmüyor

OptimyX

Decapat
Bilgisayara format atacaktım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video ile yapmaya başladım fakat Recep Baltaş Techolay sitesinden en güncel ISO dosyasını indirip Rufus ile USB belleğe yazdırmamızı söyledi ben rufusuda indirdim ISO dosyasını da fakat Rufus indirdiğim ISO dosyasını görmedi. Dosyanın adının sonunda. ISO yazmıyordu değiştirdim tekrar denedim ama olmadı yardımcı olabilecek varsa memnun olurum.

Ayriyeten en az 8 GB usb bellek lazımmış benimkinin üstünde 8 GB yazıyor ama aslında 7.45 GB cihazlar ve sürücülerde öyle yazıyor sıkıntı çıkarır mı?

Son düzenleme:
Bilgisayara format atacaktım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu video ile yapmaya başladım fakat Recep Baltaş Techolay sitesinden en güncel ISO dosyasını indirip Rufus ile USB belleğe yazdırmamızı söyledi ben rufusuda indirdim ISO dosyasını da fakat Rufus indirdiğim ISO dosyasını görmedi. Dosyanın adının sonunda. ISO yazmıyordu değiştirdim tekrar denedim ama olmadı yardımcı olabilecek varsa memnun olurum.

Bu videodaki gibi yapabilirsin.

Sana tavsiyem Rufus değil Ventoy kullanman çok daha fazla avantajı var.

Bu videodaki yöntem nasıl hocam?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı