K kullanilmiyor5artik Decapat Katılım 14 Nisan 2019 Mesajlar 40 Çözümler 1 21 Nisan 2019 #1 Recep abi atmış olduğun yeni Windows 10'u indirdim fakat bunu rfus görmüyor ve indirirken de .ISO'dan sonra dosyanın kopyası yazıyor, hatalı mı bu? kullanilmiyor5artik dedi: Recep abi atmış olduğun yeni Windows 10'u indirdim fakat bunu rfus görmüyor ve indirirken de .ISO'dan sonra dosyanın kopyası yazıyor, hatalı mı bu? Genişletmek için tıkla... Edit = Hatayı çözdüm de indiren arkadaşlar içinde cevap vermiş olayım kuramayan olursa ; yeniden adlandıra girin ve sondaki dosyanın kopyası yerini silip kaydedin görecek. Son düzenleme: 21 Nisan 2019
Recep abi atmış olduğun yeni Windows 10'u indirdim fakat bunu rfus görmüyor ve indirirken de .ISO'dan sonra dosyanın kopyası yazıyor, hatalı mı bu? kullanilmiyor5artik dedi: Recep abi atmış olduğun yeni Windows 10'u indirdim fakat bunu rfus görmüyor ve indirirken de .ISO'dan sonra dosyanın kopyası yazıyor, hatalı mı bu? Genişletmek için tıkla... Edit = Hatayı çözdüm de indiren arkadaşlar içinde cevap vermiş olayım kuramayan olursa ; yeniden adlandıra girin ve sondaki dosyanın kopyası yerini silip kaydedin görecek.
karambyte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mart 2019 Mesajlar 2.373 Çözümler 3 21 Nisan 2019 #2 indirdiğin dosyayı ss atar mısın?
K kullanilmiyor5artik Decapat Katılım 14 Nisan 2019 Mesajlar 40 Çözümler 1 21 Nisan 2019 #3 karambyte dedi: indirdiğin dosyayı ss atar mısın? Genişletmek için tıkla... tr_windows_10_consumer_editions_version_1903_x64_dvd_d7b05403.ISO drive.google.com Buradan indirdim kullanilmiyor5artik dedi: tr_windows_10_consumer_editions_version_1903_x64_dvd_d7b05403.ISO drive.google.com Buradan indirdim Genişletmek için tıkla... Şurası linke karıştığı için uzantıyı bozmuş bu bölümü yeniden adlandırdığında silersen isoya dönüşecek otomatik olarak. Dosya Ekleri Screenshot_1.png 7,3 KB · Görüntüleme: 253
karambyte dedi: indirdiğin dosyayı ss atar mısın? Genişletmek için tıkla... tr_windows_10_consumer_editions_version_1903_x64_dvd_d7b05403.ISO drive.google.com Buradan indirdim kullanilmiyor5artik dedi: tr_windows_10_consumer_editions_version_1903_x64_dvd_d7b05403.ISO drive.google.com Buradan indirdim Genişletmek için tıkla... Şurası linke karıştığı için uzantıyı bozmuş bu bölümü yeniden adlandırdığında silersen isoya dönüşecek otomatik olarak.