Uzman_36 Centipat Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 54 Çözümler 1 23 Şubat 2020 #1 Rufus ile ISO dosyasını seçtiğim halde seçilmemiş gözüküyor. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Şubat 2020
S SaviorAngel™ Hectopat Katılım 15 Temmuz 2017 Mesajlar 4.378 Makaleler 2 Çözümler 19 23 Şubat 2020 #2 Download Windows USB/DVD Download Tool from Official Microsoft Download Center www.microsoft.com Bu program ile dene. Son düzenleme: 23 Şubat 2020
Download Windows USB/DVD Download Tool from Official Microsoft Download Center www.microsoft.com Bu program ile dene.
Uzman_36 Centipat Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 54 Çözümler 1 23 Şubat 2020 #3 SaviorAngel™ dedi: Windows 7 USB DVD Download Tool Windows 7 ISO dosyanızı DVD'ye veya USB pendrive'ına yaz windows-7-usb-dvd-download-tool.tr.softonic.com Bu program ile dene. Genişletmek için tıkla... Windows 8 iso mevcut
SaviorAngel™ dedi: Windows 7 USB DVD Download Tool Windows 7 ISO dosyanızı DVD'ye veya USB pendrive'ına yaz windows-7-usb-dvd-download-tool.tr.softonic.com Bu program ile dene. Genişletmek için tıkla... Windows 8 iso mevcut
Exinie Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 3.833 Çözümler 31 23 Şubat 2020 #4 Uzman_36 dedi: Windows 8 iso mevcut Genişletmek için tıkla... Bu yazılım ile de yapabilirsin. Ben yapmıştım.
Uzman_36 dedi: Windows 8 iso mevcut Genişletmek için tıkla... Bu yazılım ile de yapabilirsin. Ben yapmıştım.
Uzman_36 Centipat Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 54 Çözümler 1 23 Şubat 2020 #5 Exinie dedi: Bu yazılım ile de yapabilirsin. Ben yapmıştım. Genişletmek için tıkla... Kurulumunu yapamıyorum anlatırmısın ?
Exinie dedi: Bu yazılım ile de yapabilirsin. Ben yapmıştım. Genişletmek için tıkla... Kurulumunu yapamıyorum anlatırmısın ?
S SaviorAngel™ Hectopat Katılım 15 Temmuz 2017 Mesajlar 4.378 Makaleler 2 Çözümler 19 23 Şubat 2020 #6 Uzman_36 dedi: Windows 8 ISO'su mevcut. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olmaz, ISO'yu programdan seçip 4 GB'nin üstü olan bir USB'ye veya DVD'ye kuracaksın o kadar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Uzman_36 dedi: Windows 8 ISO'su mevcut. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olmaz, ISO'yu programdan seçip 4 GB'nin üstü olan bir USB'ye veya DVD'ye kuracaksın o kadar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Exinie Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 3.833 Çözümler 31 23 Şubat 2020 #7 SaviorAngel™ dedi: Windows 7 USB DVD Download Tool Windows 7 ISO dosyanızı DVD'ye veya USB pendrive'ına yaz windows-7-usb-dvd-download-tool.tr.softonic.com Bu program ile dene. Genişletmek için tıkla... Bu arada Softonic sitesi güvenilir değildir ! Neden bilmiyorum ama ben çok eskiden bu siteden virüs kapmıştım o yüzden siteyi kara listeme eklemiştim, şuan indirip deneme yapayım dedim virüssüz çıktı
SaviorAngel™ dedi: Windows 7 USB DVD Download Tool Windows 7 ISO dosyanızı DVD'ye veya USB pendrive'ına yaz windows-7-usb-dvd-download-tool.tr.softonic.com Bu program ile dene. Genişletmek için tıkla... Bu arada Softonic sitesi güvenilir değildir ! Neden bilmiyorum ama ben çok eskiden bu siteden virüs kapmıştım o yüzden siteyi kara listeme eklemiştim, şuan indirip deneme yapayım dedim virüssüz çıktı
Uzman_36 Centipat Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 54 Çözümler 1 23 Şubat 2020 #8 SaviorAngel™ dedi: Sıkıntı olmaz, ISO'yu programdan seçip 4 GB'nin üstü olan bir USB'ye veya DVD'ye kuracaksın o kadar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sıkıntı rufus başka program önermesseniz. Exinie dedi: Bu arada Softonic sitesi güvenilir değildir ! Genişletmek için tıkla...
SaviorAngel™ dedi: Sıkıntı olmaz, ISO'yu programdan seçip 4 GB'nin üstü olan bir USB'ye veya DVD'ye kuracaksın o kadar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sıkıntı rufus başka program önermesseniz. Exinie dedi: Bu arada Softonic sitesi güvenilir değildir ! Genişletmek için tıkla...
S SaviorAngel™ Hectopat Katılım 15 Temmuz 2017 Mesajlar 4.378 Makaleler 2 Çözümler 19 23 Şubat 2020 #9 Exinie dedi: Bu arada Softonic sitesi güvenilir değildir! Genişletmek için tıkla... Softonic nasıl güvenli değildir? Uzman_36 dedi: Sıkıntı Rufus, başka program Önermezseniz daha iyi olacak. Genişletmek için tıkla... Rufus olmuyorsa başka alternatiflere yönelmen lazım (belki yeni kullanıcı açıp denersen Rufus çalışabilir) ki öneriyoruz
Exinie dedi: Bu arada Softonic sitesi güvenilir değildir! Genişletmek için tıkla... Softonic nasıl güvenli değildir? Uzman_36 dedi: Sıkıntı Rufus, başka program Önermezseniz daha iyi olacak. Genişletmek için tıkla... Rufus olmuyorsa başka alternatiflere yönelmen lazım (belki yeni kullanıcı açıp denersen Rufus çalışabilir) ki öneriyoruz