S Shiota Hectopat Katılım 5 Aralık 2017 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #1 Rufus'a girdim ve başlattım 2 farklı flash bellekle denedim ikisinde de. Hata: ISO yansıması ayrıştırma hatası. Karşıma çıktı. Windows 11 ISO dosyasını Technopat'tan indirdim. Bilgisayarım çok eski 2010'dan kalma sayılır. Ondan kaynaklı olabilir mi?
Rufus'a girdim ve başlattım 2 farklı flash bellekle denedim ikisinde de. Hata: ISO yansıması ayrıştırma hatası. Karşıma çıktı. Windows 11 ISO dosyasını Technopat'tan indirdim. Bilgisayarım çok eski 2010'dan kalma sayılır. Ondan kaynaklı olabilir mi?
1 17896 Megapat Katılım 25 Nisan 2014 Mesajlar 904 Çözümler 10 19 Temmuz 2023 #2 ISO dosyasının hash değerlerini doğruladınız mı, eksik inmiş olabilir. Bir de farklı USB portu deneyin.
ISO dosyasının hash değerlerini doğruladınız mı, eksik inmiş olabilir. Bir de farklı USB portu deneyin.
S Shiota Hectopat Katılım 5 Aralık 2017 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #3 17896 dedi: ISO dosyasının hash değerlerini doğruladınız mı, eksik inmiş olabilir. Bir de farklı USB portu deneyin. Genişletmek için tıkla... Nasıl doğrulayabilirim? Tamamdır farklı bir bilgisayara geçince çözüldü. Denediğim bilgisayar Windows 7 idi sanırım Rufus o kısımda sorun çıkardı. Son düzenleme: 19 Temmuz 2023
17896 dedi: ISO dosyasının hash değerlerini doğruladınız mı, eksik inmiş olabilir. Bir de farklı USB portu deneyin. Genişletmek için tıkla... Nasıl doğrulayabilirim? Tamamdır farklı bir bilgisayara geçince çözüldü. Denediğim bilgisayar Windows 7 idi sanırım Rufus o kısımda sorun çıkardı.