Rufus ISO yazdırma ayarları nasıl olmalı?

faikpkr

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar Rufus'tan format atacaktım fakat başlata basınca bu ekran geldi. Bu tiki işaretlemeli miyim yoksa işaretlememeli miyim? 4 GB RAM güvenlikli önyükleme Secure Boot ve TPM 2.0 gereksinimini kaldırın tikini.

Dosya Ekleri

• resim_2025-04-12_001828794.png
    21,2 KB · Görüntüleme: 50
Arkadaşlar Rufus'tan format atacaktım fakat başlata basınca bu ekran geldi. Bu tiki işaretlemeli miyim yoksa işaretlememeli miyim? 4 GB RAM güvenlikli önyükleme Secure Boot ve TPM 2.0 gereksinimini kaldırın tikini.
Veri toplamayı bırakı açın, Bitlocker şifrelendirmesinide kapatın.

Kk hayır benim sorum şu en üstteki ayarı açayım mi?
Aç açma fark etmiyor bilgisayarın TPM 2.0 desteklemiyorsa aç destekliyorsa istediğini yap o bilgisayarı TPM 2.0 desteklemeyen bilgisayarlar için Windows 11 açabilsin diye.

Aç açma fark etmiyor bilgisayarın TPM 2.0 desteklemiyorsa aç destekliyorsa istediğini yap o bilgisayarı TPM 2.0 desteklemeyen bilgisayarlar için Windows 11 açabilsin diye.

Kk benim PC destekliyor fakat açmamın ya da açmamamın dezavantajı ya da avantajı var mı?

Kk benim PC destekliyor fakat açmamın ya da açmamamın dezavantajı ya da avantajı var mı?
TPM Güvenlik çipi, bir netice daha güvende olmanızı sağlıyor. Ne yaptığını bilen birisiyseniz ihtiyacınız olmayacaktır, kapatsanız da kapatmasanızda gözle görülür bir dezavantajınız olmaz.

Bir sıralar Windows kurulumda Shift+F10 kombinasyonu kullanarak regedit'te de halledebiliyordunuz, hala var mıdır bilemem.

Gereksinimleri karşılıyorsanız tiki kaldırabilirsiniz.

Kk tiki kaldırdım başka forumlarda eğer PC'niz TPM 2.0 destekliyorsa kaldırın demiş çoğu kişi.
TPM varsa kaldırmamanız daha çok tavsiye edilir zaten hocam, o tik genellikle sistem gereksinimlerini karşılamayan bilgisayarlar için eklenmiş bir seçenek. Bilgisayarınız bir şeyi destekliyorsa öyle kalması daha doğru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…