Rehber Rufus ISO'yu yazdırırken "iptal edilen UEFI ön yükleyici algılandı" hatası

Ben bugün Windows 10 için ISO indirdim ama Rufus 4.6 sürümünde bu hatayı alıyordum.

IMG_20241024_010724-min.jpg

Sonra araştırdım hiçbir yerde bu hata ile ilgili bir şey bulamadım bazı konular başka yazma programlari onerdiler. En son Rufus'un sitesine girip bu fotoğraflar ile ilerledim.

InShot_20241024_011739230.jpg

InShot_20241024_011820764.jpg

Bu sürümü indirdikten sonra hatasız şekilde ISO'mu yazabildim, format da attım eğer sizde yaşıyorsanız böylece rahat şekilde yazabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bugün Windows 10 için ISO indirdim ama Rufus 4.6 sürümünde bu hatayı alıyordum.

Eki Görüntüle 2336113

Sonra araştırdım hiçbir yerde bu hata ile ilgili bir şey bulamadım bazı konular başka yazma programlari onerdiler. En son Rufus'un sitesine girip bu fotoğraflar ile ilerledim.

Eki Görüntüle 2336120

Eki Görüntüle 2336121

Bu sürümü indirdikten sonra hatasız şekilde ISO'mu yazabildim, format da attım eğer sizde yaşıyorsanız böylece rahat şekilde yazabilirsiniz.

On numara rehber olmuş kral ellerine sağlık.

Bende bugün kuzenim için flashı hazırlıyordum, aynı hatayı aldım. Bir an şaşırdım, çünkü isoyu Windows'un kendi aracından indirmiştim. Rufusun eski sürümde deneyecektim. Bir bakayım dedim nette ne demişler diye senin rehberi görünce rahatladım, sağ olasın.

Bende bugün kuzenim için flashı hazırlıyordum, aynı hatayı aldım. Bir an şaşırdım, çünkü ISO'yu Windows'un kendi aracından indirmiştim. Rufus'un eski sürümde deneyecektim. Bir bakayım dedim nette ne demişler diye senin rehberi görünce rahatladım, sağ olasın.

Rica ederim umarim sorunsuz şekilde format atabilmissindir.

Teşekkürler hem Windows 11'de hem de Windows 10 ile bu hatayı aldım. Çok garip bir durum. Sorunun ne olduğu belli mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı