micheal owen Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.485 Çözümler 47 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2024 #1 Arkadaşlar Windows'un sitesinden Windows'u USB'ye yazdırdım. Direkt BIOS'tan seçip kursam tüm diskleri de biçimlendirsem temiz kurulum olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Haziran 2024
Arkadaşlar Windows'un sitesinden Windows'u USB'ye yazdırdım. Direkt BIOS'tan seçip kursam tüm diskleri de biçimlendirsem temiz kurulum olur mu?
H halilserkan Hectopat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 2.206 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2024 #2 Sorun olmaz temiz kurulum yaparsın öyle
YaseRR Decapat Katılım 11 Ocak 2023 Mesajlar 586 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2024 #3 micheal owen dedi: Arkadaşlar Windows'un sitesinden Windows'u USB'ye yazdırdım. Direkt BIOS'tan seçip kursam tüm diskleri de biçimlendirsem temiz kurulum olur mu? Genişletmek için tıkla... Rufusda zaten usb ye yazıyor bir fark olcağını zannetmiyorum normal format atar gibi temiz kurulum yaparsın
micheal owen dedi: Arkadaşlar Windows'un sitesinden Windows'u USB'ye yazdırdım. Direkt BIOS'tan seçip kursam tüm diskleri de biçimlendirsem temiz kurulum olur mu? Genişletmek için tıkla... Rufusda zaten usb ye yazıyor bir fark olcağını zannetmiyorum normal format atar gibi temiz kurulum yaparsın