sdurmust Yoctopat Katılım 11 Mart 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #1 Merhaba, Rufus üzerinden Windows ISO'su oluştururken bilgisayar uyku moduna geçti lakin güç kesilmesine rağmen tekrar bilgisayarı açtığımda kopyalama devam ediyordu. Bir sorun oluşur mu? Teşekkürler.
Merhaba, Rufus üzerinden Windows ISO'su oluştururken bilgisayar uyku moduna geçti lakin güç kesilmesine rağmen tekrar bilgisayarı açtığımda kopyalama devam ediyordu. Bir sorun oluşur mu? Teşekkürler.
MaviEkran126 Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 1.449 Çözümler 3 Yer Kırklareli Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Pentium T3400 2.16 Ghz. NVIDIA GeForce 9300M GS Windows 10 2016 LTSB. Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #2 Hayır.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.216 Çözümler 86 11 Mart 2023 #3 Bir daha sıkıntı oluşmaması adına güç seçeneklerine girip ekran kapatma sürelerini hiçbir zaman yapabilirsiniz.
Bir daha sıkıntı oluşmaması adına güç seçeneklerine girip ekran kapatma sürelerini hiçbir zaman yapabilirsiniz.
sdurmust Yoctopat Katılım 11 Mart 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #4 Hououin Kyouma dedi: Bir daha sıkıntı oluşmaması adına güç seçeneklerine girip ekran kapatma sürelerini hiçbir zaman yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... şarjı bitmişti maalesef
Hououin Kyouma dedi: Bir daha sıkıntı oluşmaması adına güç seçeneklerine girip ekran kapatma sürelerini hiçbir zaman yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... şarjı bitmişti maalesef