A Adsız 1 Ziyaretçi 22 Aralık 2019 #1 Merhaba, ben Rufus'ta Multiboot özelliği güncellemesi talep ediyorum. Lütfen aşağıdaki özellikler olsun: Windows 95/98/ME kurulumu ekleyin. Windows NT/2000/XP/2003 kurulumu ekleyin. Windows Vista/7/8/8.1/10/Server 2008+/PE kurulumunu ekleyin. BartPE/UBCD4Win/Windows Fundamentals/Longhorn kurulumunu ekleyin. Mac OS X kurulumunu ekleyin. Linux kurulumunu ekleyin. İşletim sistemi kaldırma özelliği olsun. İşletim sistemi kurulum menüsünde (CLI/GUI) özelliği olsun. Bu istekler zor mu? @Recep Baltaş Not: Yapmak zorunda değilsiniz.
Merhaba, ben Rufus'ta Multiboot özelliği güncellemesi talep ediyorum. Lütfen aşağıdaki özellikler olsun: Windows 95/98/ME kurulumu ekleyin. Windows NT/2000/XP/2003 kurulumu ekleyin. Windows Vista/7/8/8.1/10/Server 2008+/PE kurulumunu ekleyin. BartPE/UBCD4Win/Windows Fundamentals/Longhorn kurulumunu ekleyin. Mac OS X kurulumunu ekleyin. Linux kurulumunu ekleyin. İşletim sistemi kaldırma özelliği olsun. İşletim sistemi kurulum menüsünde (CLI/GUI) özelliği olsun. Bu istekler zor mu? @Recep Baltaş Not: Yapmak zorunda değilsiniz.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.004 Makaleler 26 Çözümler 519 22 Aralık 2019 #2 Hocam ölüden g** istiyorsunuz şuanda. Programı oluşturan kişi yapmamış Recep Baltaş mı yapsın.
A Adsız 1 Ziyaretçi 22 Aralık 2019 #3 @Emir M., bunu hiç düşünmemiştim. Kusura bakmayın. Konu kilitlenebilir. Yapmasını istemiyorum.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.004 Makaleler 26 Çözümler 519 22 Aralık 2019 #4 Silinen üye dedi: @Emir M., bunu hiç düşünmemiştim. Kusura bakmayın. Konu kilitlenebilir. Yapmasını istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Yanlış bir şey söylediysem affola hocam ama zor işler yani maalesef.
Silinen üye dedi: @Emir M., bunu hiç düşünmemiştim. Kusura bakmayın. Konu kilitlenebilir. Yapmasını istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Yanlış bir şey söylediysem affola hocam ama zor işler yani maalesef.
Ronay56 Centipat Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek PC Bakım Onarım 24 Şubat 2020 #5 Bu istediklerinizi karşılayabilen tek program Winsetupfromusb