M Meliodass Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2021 #1 GameGaraj'dan sistem aldım, cuma günü gelecek ve Windows'u USB'ye ben atmayacağım. O yüzden Rufus illaki gerekli mi? Ne işe yarar?
GameGaraj'dan sistem aldım, cuma günü gelecek ve Windows'u USB'ye ben atmayacağım. O yüzden Rufus illaki gerekli mi? Ne işe yarar?
E Epicfeno Megapat Katılım 16 Aralık 2015 Mesajlar 857 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2021 #2 Meliodass dedi: GameGaraj'dan sistem aldım, cuma günü gelecek ve Windows'u USB'ye ben atmayacağım. O yüzden Rufus illaki gerekli mi? Ne işe yarar? Genişletmek için tıkla... Sisteminiz UEFI ise kesinlikle kullanmalısınız.
Meliodass dedi: GameGaraj'dan sistem aldım, cuma günü gelecek ve Windows'u USB'ye ben atmayacağım. O yüzden Rufus illaki gerekli mi? Ne işe yarar? Genişletmek için tıkla... Sisteminiz UEFI ise kesinlikle kullanmalısınız.
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 30 Haziran 2021 #3 Rufus, USB'ye imaj yazma programıdır. USB hazır gelecekse kullanmanızı gerektirecek bir durum bulunmuyor.
Rufus, USB'ye imaj yazma programıdır. USB hazır gelecekse kullanmanızı gerektirecek bir durum bulunmuyor.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 30 Haziran 2021 #4 Meliodass dedi: GameGaraj'dan sistem aldım, cuma günü gelecek ve Windows'u USB'ye ben atmayacağım. O yüzden Rufus illaki gerekli mi? Ne işe yarar? Genişletmek için tıkla... Windows'u veya herhangi bir işletim sistemini USB'ye yazdırmak için kullanılır. Güvenlidir, sorun yaşamazsınız.
Meliodass dedi: GameGaraj'dan sistem aldım, cuma günü gelecek ve Windows'u USB'ye ben atmayacağım. O yüzden Rufus illaki gerekli mi? Ne işe yarar? Genişletmek için tıkla... Windows'u veya herhangi bir işletim sistemini USB'ye yazdırmak için kullanılır. Güvenlidir, sorun yaşamazsınız.
Gestus Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 784 Çözümler 4 30 Haziran 2021 #5 İmaj yazma dışında gpt yada mbr yazmak için kullanılabilir, dosya sistemi değiştirileblir.
mantion Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2018 Mesajlar 2.116 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2021 #6 GameGaraj'dan sistem alan arkadaşıma Windows kurulu gelmişti.