F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.044 Makaleler 2 Çözümler 32 15 Nisan 2022 #1 Normalde GPT kullanıyorum fakat otomatik MBR seçti. UEFI bu arada sistem. Devam etmeli miyim? Son düzenleme: 15 Nisan 2022
Lynch0 Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 960 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2022 #2 Linux yazdırdığın için. Devam edin.
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.044 Makaleler 2 Çözümler 32 15 Nisan 2022 #3 Lynch0 dedi: Linux yazdırdığın için. Devam edin. Genişletmek için tıkla... Mint yazınca GPT seçiyor. Neyse yazdırıyorum.
Lynch0 dedi: Linux yazdırdığın için. Devam edin. Genişletmek için tıkla... Mint yazınca GPT seçiyor. Neyse yazdırıyorum.
Lynch0 Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 960 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2022 #4 F 16 Fighting Falcon dedi: Mint yazınca GPT seçiyor. Neyse yazdırıyorum. Genişletmek için tıkla... Mint bilemiyorum Linux sürümleri genellikle MBR olarak yazılır. UEFI Windows için kurulması daha kolay Linux'ta ise sorun çıkarır.
F 16 Fighting Falcon dedi: Mint yazınca GPT seçiyor. Neyse yazdırıyorum. Genişletmek için tıkla... Mint bilemiyorum Linux sürümleri genellikle MBR olarak yazılır. UEFI Windows için kurulması daha kolay Linux'ta ise sorun çıkarır.
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.044 Makaleler 2 Çözümler 32 15 Nisan 2022 #5 Lynch0 dedi: Mint bilemiyorum Linux sürümleri genellikle MBR olarak yazılır. UEFI Windows için kurulması daha kolay Linux'ta ise sorun çıkarır. Genişletmek için tıkla... rufusla kurarken şarj bitti hemen açtım hala devam ediyor sıkıntı olur mu?
Lynch0 dedi: Mint bilemiyorum Linux sürümleri genellikle MBR olarak yazılır. UEFI Windows için kurulması daha kolay Linux'ta ise sorun çıkarır. Genişletmek için tıkla... rufusla kurarken şarj bitti hemen açtım hala devam ediyor sıkıntı olur mu?
Lynch0 Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 960 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2022 #6 F 16 Fighting Falcon dedi: Rufus'la kurarken şarj bitti hemen açtım hala devam ediyor sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Yeniden başlatın kurulumu boot ederken sorun çıkarmasın.
F 16 Fighting Falcon dedi: Rufus'la kurarken şarj bitti hemen açtım hala devam ediyor sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Yeniden başlatın kurulumu boot ederken sorun çıkarmasın.