Shenzhenn Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 2.041 Makaleler 1 Çözümler 6 27 Şubat 2021 #21 SomeOne12 dedi: Attığım videodaki şekilde kurabilir miyim yani direk oraya basıp sonra oradan onu seçip kurabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Evet, atmış olduğunuz videodaki gibi yapabilirsiniz.
SomeOne12 dedi: Attığım videodaki şekilde kurabilir miyim yani direk oraya basıp sonra oradan onu seçip kurabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Evet, atmış olduğunuz videodaki gibi yapabilirsiniz.
SomeOne12 Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 1.305 Çözümler 1 27 Şubat 2021 #22 Windows sitesinde onu öyle yapıp yükleyebiliyorum yani değil mi?
Shenzhenn Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 2.041 Makaleler 1 Çözümler 6 27 Şubat 2021 #23 SomeOne12 dedi: Windows sitesinde onu öyle yapıp yükleyebiliyorum yani değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet, Windows'un kendi yazdırma aracını kullanarak Windows kurulumu yapabilirsiniz.
SomeOne12 dedi: Windows sitesinde onu öyle yapıp yükleyebiliyorum yani değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet, Windows'un kendi yazdırma aracını kullanarak Windows kurulumu yapabilirsiniz.
SomeOne12 Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 1.305 Çözümler 1 27 Şubat 2021 #24 Peki ben şunu merak ediyorum orda c d disk ayarı yaptı kafam karıştı ben tek ssd sisteme kuracağım ne o hdd ye yaptığını ssd ye mi yapacağım ben ?
Peki ben şunu merak ediyorum orda c d disk ayarı yaptı kafam karıştı ben tek ssd sisteme kuracağım ne o hdd ye yaptığını ssd ye mi yapacağım ben ?
Shenzhenn Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 2.041 Makaleler 1 Çözümler 6 27 Şubat 2021 #25 SomeOne12 dedi: Peki ben şunu merak ediyorum orda c d disk ayarı yaptı kafam karıştı ben tek ssd sisteme kuracağım ne o hdd ye yaptığını ssd ye mi yapacağım ben ? Genişletmek için tıkla... Kurulum ekranında SSD'yi seçeceksiniz, sonra kurulum yapmaya başlayacaktır.
SomeOne12 dedi: Peki ben şunu merak ediyorum orda c d disk ayarı yaptı kafam karıştı ben tek ssd sisteme kuracağım ne o hdd ye yaptığını ssd ye mi yapacağım ben ? Genişletmek için tıkla... Kurulum ekranında SSD'yi seçeceksiniz, sonra kurulum yapmaya başlayacaktır.
SomeOne12 Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 1.305 Çözümler 1 27 Şubat 2021 #26 Yani yeni ya da biçimlendire basmayacağım değil mi?
Shenzhenn Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 2.041 Makaleler 1 Çözümler 6 27 Şubat 2021 #27 SomeOne12 dedi: Yani yeni ya da biçimlendire basmayacağım değil mi? Genişletmek için tıkla... Diskinizde önceden bölüm oluşturulmadıysa yeni bölüm oluşturmanız gerekmekte.
SomeOne12 dedi: Yani yeni ya da biçimlendire basmayacağım değil mi? Genişletmek için tıkla... Diskinizde önceden bölüm oluşturulmadıysa yeni bölüm oluşturmanız gerekmekte.
SomeOne12 Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 1.305 Çözümler 1 27 Şubat 2021 #28 Biçimlendir demem gerekiyor galiba SSD'yi basınca olmuyorsa ileri deyince otomatik yapıyormuş. Nasıl bölüm oluşturacağım yeni diyerek mi? Şu an izlediğim videoda SSD tek parça olarak Windows kuruyor.
Biçimlendir demem gerekiyor galiba SSD'yi basınca olmuyorsa ileri deyince otomatik yapıyormuş. Nasıl bölüm oluşturacağım yeni diyerek mi? Şu an izlediğim videoda SSD tek parça olarak Windows kuruyor.
Shenzhenn Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 2.041 Makaleler 1 Çözümler 6 27 Şubat 2021 #29 SomeOne12 dedi: Biçimlendir demem gerekiyor galiba SSD'yi basınca olmuyorsa ileri deyince otomatik yapıyormuş. Nasıl bölüm oluşturacağım yeni diyerek mi? Genişletmek için tıkla... Evet, yeni diyerek bölüm oluşturabilirsiniz. Biçimlendirme yaparsanız içerisinde ki veriler silinecektir.
SomeOne12 dedi: Biçimlendir demem gerekiyor galiba SSD'yi basınca olmuyorsa ileri deyince otomatik yapıyormuş. Nasıl bölüm oluşturacağım yeni diyerek mi? Genişletmek için tıkla... Evet, yeni diyerek bölüm oluşturabilirsiniz. Biçimlendirme yaparsanız içerisinde ki veriler silinecektir.
SomeOne12 Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 1.305 Çözümler 1 27 Şubat 2021 #30 Bölmeden direk uygula dersem olur mu? Ve sonra en çok saklama alanı olanı biçimlendirip onu seçsem olur mu?
Bölmeden direk uygula dersem olur mu? Ve sonra en çok saklama alanı olanı biçimlendirip onu seçsem olur mu?