Çözüldü Rufus "Revoked UEFI Bootloader detected" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

YasinFN

Zeptopat
Daha fazla  
Bu hatayı alıyorum fakat benim Secure Boot'um kapalı.

Dosya Ekleri

• s.jpg
    s.jpg
    281,4 KB · Görüntüleme: 365
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Eğer sisteminizde Secure Boot açıksa USB'den boot edemeyecek ve mavi ekran alacaksınız.
Bunun sebebi ise bootloader'ın desteğinin kesilmesi gibi bir şey sanırsam. Ya eski ya da sıkıntılı
bir ISO dosyası kullanıyorsunuz demek. Custom ISO kullandığınızdan da olabilir, bilemiyorum.

Eğer indirdiğiniz site güvenilir ise daha güncel bir ISO bulun. Değilse başka sitelere yönelin.
Aşağıdaki yazıya bakabilirsiniz. Bu arada antirufuscu olarak size ventoy öneriyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eğer sisteminizde Secure Boot açıksa USB'den boot edemeyecek ve mavi ekran alacaksınız.
Bunun sebebi ise bootloader'ın desteğinin kesilmesi gibi bir şey sanırsam. Ya eski ya da sıkıntılı
bir ISO dosyası kullanıyorsunuz demek. Custom ISO kullandığınızdan da olabilir, bilemiyorum.

Eğer indirdiğiniz site güvenilir ise daha güncel bir ISO bulun. Değilse başka sitelere yönelin.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı