Rufus "Secure Boot hakkında önemli not" Hatası

Mexader

Centipat
2 resimde de görüldüğü gibi Rufus'la USB'ye yazdırıyorum. Neyi yanlış yaptığımı anlamadım.

Adsız1.png
Adsız2.png

Kullandığınız ISO dosyasının içerisinde 4 GB'tan büyük bir install.wim dosyası var. O yüzden Rufus FAT32 olarak biçimlendirememiş, alternatif olan UEFI:NTFS bootloader kullanılmış. Bu bootloader ile Boot edebilmek için de Secure Boot'un kapatılması gerekiyor çünkü Microsoft'un değil, Rufus'un yapımcısının yazdığı bir bootloader bu.
Format atarken sadece ilk aşamada geçici olarak Secure Boot'u kapat, formatın ilk aşaması bittikten sonra Secure Boot'u tekrar açabilirsin.
Ekleme: Sanırım Technopat'ın paylaştığı Windows 10 2004 19041.208 MSDN Türkçe ISO'yu kullanıyorsun. Bu ISO'da da bu sorun var, İngilizce 2004 MSDN ISO'da da bu sorun var.

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Ekleme: Sanırım Technopat'ın paylaştığı Windows 10 2004 19041.208 msDN Türkçe ISO'yu kullanıyorsun. (Evet onu kullanıyorum)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı