Rufus sonrası flash bellek kullanılabilir mi?

dantXoq

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Hp victus 16 S0023NT 4060 120W Ryzen 5 7640HS 16GB Ram DDR6
FreeDOS laptopuma Windows 11 kuracağım. 1 tane flashım var ama halihazırda kullanıyorum. Bu işlem için hafızayı bosaltmak gerekiyormuş. Windows 11 kurduktan sonra flashı eski haline getirebiliyor muyuz depolama alanı olarak kullanmak için?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet Rufus ile yazdırdıktan sonra diski biçimlendirebilirsin bunu hem Rufus ile hem de el ile yaparsın.

Diski yazdırdıktan son diski sıfırlamadan Windows olan dosyların içinde dosyalarını atabilirsin ve öylede kullanabilirsin.

Evet, Windows 11 kurulumunu yapmak için flash belleğini formatlayıp boşaltman gerekiyor. Kurulum bittikten sonra, belleği tekrar biçimlendirerek normal depolama alanı olarak kullanabilirsin. Yani, flash belleği eski haline getirip dosya depolamaya devam edebilirsin.

Flasha Windows 11 kuruyordum Rufus aracılığıyla ama hata vermeye basladi birkaç video izledim Rufus'un eski sürümünü indirip yapiyorlar onu da denedim ama bir işe yaramadi flashı görmüyor artık ve laptopu emanet olarak aldım acil yardım.

Flashın ayarlarıyla biraz oynadım düzelmedı bicimlendir falan yaptım o da tam olmadı USP giriş yerini degistirip yaptım şu an yüklüyor bir sorun olur mu acaba?

Flashın ayarlarıyla biraz oynadım düzelmedı bicimlendir falan yaptım o da tam olmadı USP giriş yerini degistirip yaptım şu an yüklüyor bir sorun olur mu acaba?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…