SleenzyY Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 709 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2021 #1 Rufus ile Windows yazdıracağım. Bu ayarlar ile mi yazdırayım? Teşekkürler.
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.321 Çözümler 98 4 Haziran 2021 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
SleenzyY Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 709 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2021 #3 CillianMurphy dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Evet izledim fakat ayarlardan emin olamadım.
CillianMurphy dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Evet izledim fakat ayarlardan emin olamadım.
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.321 Çözümler 98 4 Haziran 2021 #4 Videoya göre ayarladıysan emin olabilirsin.
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.626 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 4 Haziran 2021 #5 SleenzyY dedi: Evet izledim fakat ayarlardan emin olamadım. Genişletmek için tıkla... Sisteminiz UEFI destekliyorsa emin olabilirsiniz.
SleenzyY dedi: Evet izledim fakat ayarlardan emin olamadım. Genişletmek için tıkla... Sisteminiz UEFI destekliyorsa emin olabilirsiniz.
metin2oynuyorum Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 3.502 Makaleler 3 Çözümler 5 4 Haziran 2021 #6 SleenzyY dedi: Rufus ile Windows yazdıracağım. Bu ayarlar ile mi yazdırayım? Teşekkürler. Eki Görüntüle 1055711 Genişletmek için tıkla... Ayarlar doğru.
SleenzyY dedi: Rufus ile Windows yazdıracağım. Bu ayarlar ile mi yazdırayım? Teşekkürler. Eki Görüntüle 1055711 Genişletmek için tıkla... Ayarlar doğru.
A Arif Aslan Femtopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 224 Çözümler 5 4 Haziran 2021 #7 SleenzyY dedi: Rufus ile Windows yazdıracağım. Bu ayarlar ile mi yazdırayım? Teşekkürler. Eki Görüntüle 1055711 Genişletmek için tıkla... Ayarlar doğru.
SleenzyY dedi: Rufus ile Windows yazdıracağım. Bu ayarlar ile mi yazdırayım? Teşekkürler. Eki Görüntüle 1055711 Genişletmek için tıkla... Ayarlar doğru.
SleenzyY Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 709 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2021 #8 Tekin Alakuş dedi: Sisteminiz UEFI destekliyorsa emin olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yeni bir sisteme kuracağım yani uyumlu.
Tekin Alakuş dedi: Sisteminiz UEFI destekliyorsa emin olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yeni bir sisteme kuracağım yani uyumlu.
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.321 Çözümler 98 4 Haziran 2021 #9 O zaman formatı bekletme