4 470040 Hectopat Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 449 Çözümler 2 14 Eylül 2022 #1 Dün Rufus ile USB'me bir şey yazdırırken iptallemem gerekiyordu ve yaptım. Fark ettim ki USB'de herhangi Partition silemiyorum ve formatlayamıyorum. Bunu nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Eylül 2022
Dün Rufus ile USB'me bir şey yazdırırken iptallemem gerekiyordu ve yaptım. Fark ettim ki USB'de herhangi Partition silemiyorum ve formatlayamıyorum. Bunu nasıl çözebilirim?
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2022 #2 Tekrardan Rufus ile yapmayı denediniz mi? Artı 0 Eksi
Neko Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2017 Mesajlar 9.485 Makaleler 6 Çözümler 15 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5600 İşlemci MSI B550-A PRO Anakart XPG Gammix D35 32GB (4x8) 3600MHz CL18 RAM ID-Cooling Frostflow X 240 Soğutucu Powercolor Fighter RX 6600 XT 8GB WD Blue 1TB + WD Blue 1TB + WD Purple 1TB HDD + Adata Ultimate SU 650 240G + Samsung PM991A 256G SSD + WD Blue SN580 1TB SSD MSI MAG Forge 100M + 4x ID Cooling XF12025-SD Fan Silverstone Strider Essential 500W 80+ Bronze (ST50F-ES230) 3x Lenovo Legion R25F-30 240Hz Monitor Cinsiyet Erkek Meslek Memur Profil Kapağı 1523109432 14 Eylül 2022 #3 Tekrar Rufus ile önyüklenebilir değil olarak formatlamayı denediniz mi? Artı 0 Eksi
SOKAK_SANATI Kilopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 1.514 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ÖĞRETMEN, GÜVENLİK SİSTEMLERİ - BİLGİSAYAR TEKNİK SERVİS, VERİ GİRİŞ PERSONELİ 14 Eylül 2022 #4 470040 dedi: Dün Rufus ile USB'me bir şey yazdırırken iptallemem gerekiyordu ve yaptım. Fark ettim ki USB'de herhangi Partition silemiyorum ve formatlayamıyorum. Bunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Rufus ile formatlamayı deneyin. Yeniden küçük bir iso yazdırmayı deneyin flash belleğe. Yazdırdıktan sonra normal yollardan biçimlendirirsiniz. Artı 0 Eksi
470040 dedi: Dün Rufus ile USB'me bir şey yazdırırken iptallemem gerekiyordu ve yaptım. Fark ettim ki USB'de herhangi Partition silemiyorum ve formatlayamıyorum. Bunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Rufus ile formatlamayı deneyin. Yeniden küçük bir iso yazdırmayı deneyin flash belleğe. Yazdırdıktan sonra normal yollardan biçimlendirirsiniz.
eylül kabuss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 2.669 Makaleler 5 Çözümler 28 14 Eylül 2022 #5 CMD'yi yönetici olarak açıp diskpart çalıştırmayı dene. Diskpart işlemini nasıl yapacağını internetten araştırabilirsin. Artı 0 Eksi
CMD'yi yönetici olarak açıp diskpart çalıştırmayı dene. Diskpart işlemini nasıl yapacağını internetten araştırabilirsin.
KS KS 4 470040 Hectopat Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 449 Çözümler 2 14 Eylül 2022 #6 Hemen deniyorum. eylül kabuss dedi: CMD'yi yönetici olarak açıp diskpart çalıştırmayı dene. Diskpart işlemini nasıl yapacağını internetten araştırabilirsin. Genişletmek için tıkla... O maalesef olmadı. Neko dedi: Tekrar Rufus ile önyüklenebilir değil olarak formatlamayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Bunu nasıl yapacağım? Yener K. dedi: Tekrardan Rufus ile yapmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Bu hata aldıktan sonra USB kendini çıkartıp tekrar takıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Eylül 2022 Artı 0 Eksi
Hemen deniyorum. eylül kabuss dedi: CMD'yi yönetici olarak açıp diskpart çalıştırmayı dene. Diskpart işlemini nasıl yapacağını internetten araştırabilirsin. Genişletmek için tıkla... O maalesef olmadı. Neko dedi: Tekrar Rufus ile önyüklenebilir değil olarak formatlamayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Bunu nasıl yapacağım? Yener K. dedi: Tekrardan Rufus ile yapmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Bu hata aldıktan sonra USB kendini çıkartıp tekrar takıyor.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 14 Eylül 2022 #7 Diskpart ile nasıl denedin? Bu rehberle dene: Diskpart ile Disk Silme Rehberi Diskpart kullanarak bilgisayarınızdaki sabit diskleri komut satırı üzerinden, herhangi bir ek yazılıma ihtiyaç duymadan temizleyebilirsiniz. Çeşitli www.technopat.net Artı 0 Eksi
Diskpart ile nasıl denedin? Bu rehberle dene: Diskpart ile Disk Silme Rehberi Diskpart kullanarak bilgisayarınızdaki sabit diskleri komut satırı üzerinden, herhangi bir ek yazılıma ihtiyaç duymadan temizleyebilirsiniz. Çeşitli www.technopat.net
KS KS 4 470040 Hectopat Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 449 Çözümler 2 14 Eylül 2022 #8 Recep Baltaş dedi: Diskpart ile nasıl denedin? Bu rehberle dene: Diskpart ile Disk Silme Rehberi Diskpart kullanarak bilgisayarınızdaki sabit diskleri komut satırı üzerinden, herhangi bir ek yazılıma ihtiyaç duymadan temizleyebilirsiniz. Çeşitli www.technopat.net Genişletmek için tıkla... diskpart.exe Select disk 1 (disk 1 = USB) Sonra clean yaptım, verdiğin bağlantıda da aynı adımlar var. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Eylül 2022 Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Diskpart ile nasıl denedin? Bu rehberle dene: Diskpart ile Disk Silme Rehberi Diskpart kullanarak bilgisayarınızdaki sabit diskleri komut satırı üzerinden, herhangi bir ek yazılıma ihtiyaç duymadan temizleyebilirsiniz. Çeşitli www.technopat.net Genişletmek için tıkla... diskpart.exe Select disk 1 (disk 1 = USB) Sonra clean yaptım, verdiğin bağlantıda da aynı adımlar var.