jrayn Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 225 5 Ağustos 2024 #1 Merhaba Rufus yeni aldığım SanDisk USB'yi görmüyor fakat Kingston'u görüyor yardımcı olur musunuz? Biçimlendirmeyi falan denedim olmadı.
Merhaba Rufus yeni aldığım SanDisk USB'yi görmüyor fakat Kingston'u görüyor yardımcı olur musunuz? Biçimlendirmeyi falan denedim olmadı.
Sythexz Hectopat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 2.235 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #2 2 USB'yi aynı anda görmemişti bende de.
jrayn Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 225 5 Ağustos 2024 #3 Sythexz dedi: 2 USB'yi aynı anda görmemişti bende de. Genişletmek için tıkla... Tek tek denedim gene görmüyor.
Sythexz dedi: 2 USB'yi aynı anda görmemişti bende de. Genişletmek için tıkla... Tek tek denedim gene görmüyor.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.090 Çözümler 595 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #4 jrayn dedi: Tek tek denedim gene görmüyor. Genişletmek için tıkla... Disk yönetimine gelip ekran görüntüsü atar mısın?
jrayn dedi: Tek tek denedim gene görmüyor. Genişletmek için tıkla... Disk yönetimine gelip ekran görüntüsü atar mısın?
jrayn Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 225 5 Ağustos 2024 #5 Einstein dedi: Disk yönetimine gelip ekran görüntüsü atar mısın? Genişletmek için tıkla... xd olan USB. Dosya Ekleri Screenshot_1.png 29,5 KB · Görüntüleme: 21
Einstein dedi: Disk yönetimine gelip ekran görüntüsü atar mısın? Genişletmek için tıkla... xd olan USB.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.090 Çözümler 595 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #6 jrayn dedi: xd olan USB. Genişletmek için tıkla... USB'yi NTFS olarak biçimlendirip dener misin?
jrayn Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 225 5 Ağustos 2024 #7 Einstein dedi: USB'yi NTFS olarak biçimlendirip dener misin? Genişletmek için tıkla... Onu denemiştim olmamıştı şimdi eski USB ile format attım görmeye başladı ilginç.
Einstein dedi: USB'yi NTFS olarak biçimlendirip dener misin? Genişletmek için tıkla... Onu denemiştim olmamıştı şimdi eski USB ile format attım görmeye başladı ilginç.