B BLACKWATER44 Centipat Katılım 19 Eylül 2024 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 20:45 #1 Arkadaşlar, Media Creation Tool ile format atınca sistemde oyunlarda performans düşüşü hissettim. Rufus'ta olmuyordu sanki.
Arkadaşlar, Media Creation Tool ile format atınca sistemde oyunlarda performans düşüşü hissettim. Rufus'ta olmuyordu sanki.
AshleyBenimKarim Nanopat Katılım 1 Kasım 2025 Mesajlar 662 Çözümler 17 Yer Türkiye Pazar 20:51 #2 BLACKWATER44 dedi: Arkadaşlar, Media Creation Tool ile format atınca sistemde oyunlarda performans düşüşü hissettim. Rufus'ta olmuyordu sanki. Genişletmek için tıkla... Rufus daha iyi Media tool bazen ISO'yu bozuk yazabiliyor mesela 3 gün önce Media tool ile ISO yazdırdım 2 saat guncellemeyi yukleyemedi Rufus ile yazdırdım 10 dakikada yükledi.
BLACKWATER44 dedi: Arkadaşlar, Media Creation Tool ile format atınca sistemde oyunlarda performans düşüşü hissettim. Rufus'ta olmuyordu sanki. Genişletmek için tıkla... Rufus daha iyi Media tool bazen ISO'yu bozuk yazabiliyor mesela 3 gün önce Media tool ile ISO yazdırdım 2 saat guncellemeyi yukleyemedi Rufus ile yazdırdım 10 dakikada yükledi.
Toprak Elagöz Centipat Katılım 20 Mart 2025 Mesajlar 1.025 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Pazar 20:52 #3 Rufus iyidir ya.