E efkek Femtopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2021 #11 296822 dedi: Rufus daha detaylı ve daha hızlı. Ben Rufus diyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır Rufus kullanacağım fakat Rufus'ta olup Windows aracında olmayan detay ne. Yine UEFI kurulum yapıyor diye biliyorum.
296822 dedi: Rufus daha detaylı ve daha hızlı. Ben Rufus diyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır Rufus kullanacağım fakat Rufus'ta olup Windows aracında olmayan detay ne. Yine UEFI kurulum yapıyor diye biliyorum.
2 296822 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 11.747 Makaleler 19 Çözümler 69 11 Temmuz 2021 #12 @efkek Disk bölümlendirme biçimini seçebilme, UEFI-GPT veya Legacy(CSM)-MBR şekilde yazdırabilme gibi.
@efkek Disk bölümlendirme biçimini seçebilme, UEFI-GPT veya Legacy(CSM)-MBR şekilde yazdırabilme gibi.
E efkek Femtopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2021 #13 296822 dedi: @efkek disk bölümlendirme biçimini seçebilme, UEFI-GPT veya legacy(CSM)-MBR şekilde yazdırabilme gibi. Genişletmek için tıkla... Evet dostum seçebiliyorsunda bu seçimler ne işe yarıyor ki sonuç aynı olmuyor mu eğer bilmeden konuşuyorsam mazur görün.
296822 dedi: @efkek disk bölümlendirme biçimini seçebilme, UEFI-GPT veya legacy(CSM)-MBR şekilde yazdırabilme gibi. Genişletmek için tıkla... Evet dostum seçebiliyorsunda bu seçimler ne işe yarıyor ki sonuç aynı olmuyor mu eğer bilmeden konuşuyorsam mazur görün.